ΚΚΕ : Προδιαγεγραμμένο ΈγκλημαΜια μέρα ανείπωτης θλίψης ξημέρωσε, που, όμως, γίνεται οργή και ξεχειλίζει. Όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις, για το πως γίνεται να χάνουν τόσοι άνθρωποι, τόσο άδικα τη ζωή τους, τόσο πιο εμφανές γίνεται ότι μιλάμε για ένα ακόμα προδιαγεγραμμένο έγκλημα. Οι πολιτικές ευθύνες ξεχειλίζουν. Ανεπαρκείς κρατικοί έλεγχοι, δρομολόγια χωρίς μέτρα ασφαλείας, χειροκίνητα μέσα ελέγχου την εποχή της αυτοματοποίησης, προσωπικό με “ημερομηνία λήξης”, χωρίς την απαιτούμενη εκπαίδευση, ασυντήρητο σιδηροδρομικό δίκτυο, είναι μόνο μερικά, για τα όποια προειδοποιούσαν τα αντίστοιχα σωματεία με πολλές, συχνές και αποκαλυπτικές καταγγελίες. 

Τώρα είναι ανάγκη να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί και να μην συγκαλυφθεί τίποτα. Να στηριχθούν ολόπλευρα όλοι οι τραυματίες.

Φτάνει πια! Όσο οι ζωές μας “παίζονται στα ζάρια” της αποφυγής του κόστους για ολοκληρωμένα μέτρα προστασίας, για να πετυχαίνεται μεγαλύτερο κέρδος, τραγωδίες, σαν και αυτή, δεν θα σταματούν. 

Μόνο με το λαό πρωταγωνιστή, αλλάζει αυτή η κατάσταση. Γι’ αυτό χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ παντού.


Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 1/3/2023Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]