Ιωάννινα:Που θα κοπεί το νερό αύριο

 


Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ 

Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής

11/3/2023 8:30:00 πμ 11/3/2023 1:00:00 μμ ΖΙΤΣΑΣ Χρυσόραχη, Βλαχάτανο, Βατατάδες, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι και όλες οι πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις των παραπάνω περιοχών.

των γεωτρήσεων και του αντλιοστασίου Νεοχωρίου από ώρα 8.30 π.μ. έως 1.00 μ.μ. και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: Νεοχώρι, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό και Λίθινο του Δήμου Ζίτσας καθώς και Βατατάδες και Λίγοψά.
Στις ανωτέρω περιοχές υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή και στις συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεις και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.
Η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών ΔΕΗ στη 1.00μ.μ., η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε οι δεξαμενές μέχρι ενδεχομένως τις απογευματινές ώρες.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών.
Επιπλέον υπενθυμίζουμε για τις πτηνοτροφικές και άλλες επιχειρήσεις, επειδή υδρεύονται από κεντρικό αγωγό και τα προβλήματα που παρουσιάζονται είναι αρκετά, υποχρεούνται να έχουν δεξαμενή στην οποία θα μαζεύουν νερό για ένα 48ωρο.
Η Υπηρεσία μας δε θα δεχθεί διαμαρτυρίες από επιχείρηση η οποία δε διαθέτει δεξαμενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]