ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με μια μεγάλη συναυλία στα Ιωάννινα και με μια περίεργη πράσινη μπύρα γιορτάζουν οι Beer for Breakfast την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου!

 




Με μια μεγάλη συναυλία στα Ιωάννινα και με μια περίεργη πράσινη μπύρα γιορτάζουν οι Beer for Breakfast την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στις 17 Μαρτίου. 

Ο Άγιος Πατρίκιος της Ιρλανδίας (Naomh Pádraig) έζησε τον 5ο αιώνα, ήταν χριστιανός ιεραπόστολος και επίσκοπος και θεωρείται ο προστάτης Άγιος της Ιρλανδίας. Ο Άγιος Πατρίκιος Ιρλανδίας θεωρείται άγιος από την Ορθόδοξη, την Καθολική, τη Λουθηρανική και την Αγγλικανική εκκλησία, ενώ η μνήμη του γιορτάζεται στις 17 Μαρτίου, όπου ιδιαίτερα στην Ιρλανδία πραγματοποιούνται πάνδημες και μεγαλοπρεπείς τελετές και γιορτές. 


Τις τελευταίες δεκαετίες και επειδή η γιορτή του χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα με συνοδεία μουσικής και αλκοόλ, έχει ξεφύγει από την καθαρά θρησκευτική της μορφή και έχει λάβει τη μορφή γιορτής του Ιρλανδέζικου πολιτισμού με αποτέλεσμα να γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο με Ιρλανδέζικη μουσική, ποτό και κουζίνα.


Φέτος θα γιορτάσουμε τον Άγιο Πατρίκιο στην μπυραρία Beer Brothers με Ιρλανδέζικη live μουσική από τους Beer for Breakfast και παραδοσιακή πράσινη Ιρλανδέζικη μπύρα!


Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 10.00 το βράδυ και θα περιλαμβάνει παραδοσιακή Ιρλανδέζικη μουσική καθώς και ένα ειδικό event - έκπληξη για την βραδιά! 


Τους Beer for Breakfast αποτελούν οι: Θοδωρής Αλεξίου (κιθάρα, ιρλανδέζικο μπουζούκι και φωνή), Σωτήρης Κατσούρας (βιολί και κιθάρα) και Λεωνίδας Πορίκης (κρουστά) ενώ φιλοξενούμενη τραγουδίστρια θα είναι η Έφη Θεοδωροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]