ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δεκάδες αθλητές, από τα τμήματα υποδομών της NTOUGIAS BASKETBALL ACADEMY,στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

 


Δεκάδες αθλητές, από τα τμήματα υποδομών της NTOUGIAS BASKETBALL ACADEMY, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «The Lake Hotel».

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν μία στιγμή χαράς για όλους όσοι μέσα από το μπάσκετ και τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας, επιχειρούν να αναδείξουν τα πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Παρά τη δύσκολη χρονική συγκυρία, λόγω της εποχικής γρίπης, τις διάφορες σχολικές αποκριάτικες εκδηλώσεις που κράτησε μακριά από την εκδήλωση πολλά παιδιά , η αίθουσα ήταν κατάμεστη με τον Νίκο Ντούγια και τους συνεργάτες του να εκφράζουν θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη στην προσπάθειά τους.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγής για την εκδημία του Δημάρχου μας Μωυσή Ελισάφ. 

Στην συνέχεια απηύθυναν  xαιρετισμό οι αντιπεριφερειάρχες κ. Οδυσσέας Πότσης, κ. Βασίλης Γοργόλης και ο κ. Χάρης Λαζάνης καθώς και  ο Γραμματέας Νομαρχιακής επιτροπής του Πασοκ κ. Βασίλης Γαρδίκος καθώς τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά στην ακαδημία μας ο Σπύρος Μπεζεβέγκης και ο Παναγίωτης Κωτούλας.



Τέλος ακαδημία ευχαριστεί θερμά το Ζαχαροπλαστείο Μπούρμας για την προσφορά της Βασιλόπιτας καθώς και τις Εταιρείες Hall of Brands και Public, για τις δωρόεπιταγές των νικητών που βρήκαν τα φλουριά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]