ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα:Όχι στην υποβάθμιση της Υπηρεσίας Δόμησης

 


Την Δευτέρα 06/02/2023, ο επικεφαλής της ''ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ'', δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων, Χρήστος Πατσούρας, επισκέφτηκε την Υπηρεσία Δόμησης (ΥΔΟΜ) του Δήμου Ιωαννιτών και συνομίλησε με τους εργαζόμενους της προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και για την απεργία τους που είναι σε εξέλιξη μέχρι της 13 Φλεβάρη.

Ύστερα από συζήτηση που ακολούθησε, ο επικεφαλής της ''ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ'' σημείωσε ότι η ''ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ'' στέκεται αλληλέγγυα στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για την ικανοποίηση των οικονομικών αιτημάτων τους, για να σταματήσει η συνεχής υποβάθμιση της ΥΔΟΜ και για να μπει ένας φραγμός στα όποια σχέδια λειτουργίας της ΥΔΟΜ με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συγκληθεί άμεσα προκειμένου να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τα ζητήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι στην ΥΔΟΜ. 

Η Δημοτική αρχή πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και να διεκδικήσει σθεναρά την πλήρη ικανοποίηση τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]