ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ιωάννινα:Στους δρόμους της Ανατολής .....για να σταματήσει ο πλειστηριασμός σπιτιού


 ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ 10πμ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΑΒΕΡΩΦ)

  

 

Με μαχητική πικετοφορία - ενημέρωση στις γειτονίες της Ανατολής Ιωαννίνων το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων σήμερα ανέδειξε την ανάγκη οργάνωσης της πάλης και της αλληλεγγύης για να μη ξεσπιτωθεί καμία λαϊκή οικογένεια. Σπίτι το σπίτι σε όλη την Ανατολή εδώ και τρείς μέρες  ενημερώνει το λαό της Ανατολής για να σταματήσει η αρπαγή- πλειστηριασμός του σπιτιού των χαμηλοσυνταξιούχων. 

Η οικογένεια στην Ανατολή εκβιάζεται με πλειστηριασμό του σπιτιού της για δάνειο που αδυνατεί να αποπληρώσει. Το δάνειο επισκευής του σπιτιού της μεταβιβάστηκε από την Εθνική Τράπεζα σε Ιρλανδικό fund και αυτό με τη σειρά του μεταβίβασε τις διαδικασίες του πλειστηριασμού-αρπαγής στη γνωστή μας πλέον εταιρία κοράκων την doValue Greece. 

Καμία αναμονή σε νέους σωτήρες, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!   

  Κανένας μόνος, κανένας απροστάτευτος, με αλληλεγγύη καλούμε όλα τα σωματεία όλους τους εργαζόμενους να πρωτοστατήσουμε στην μάχη για να μην βρεθούν στο δρόμο λαϊκές  οικογένειες στην πόλη μας. Δεν θα επιτρέψουμε καμία έξωση, δεν μας φοβίζουν οι απαγορεύσεις τους. Οργανώνουμε μαζικά την ταξική μας αλληλεγγύη! 

  Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η επίθεση στο λαό. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων και κουρέματος του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς. Προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΕΓΗ!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]