ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Κόνιτσας:Ψήφισμα για τον θάνατο του Γεωργίου Παπατζίμα

Έκδοση ψηφίσματος με την αναγγελία του θανάτου του επί σειρά ετών υπαλλήλου του Δήμου Κόνιτσα Γεωργίου Παπατζίμα 
Σε κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:35π.μ. ως 10:45π.μ., με θέμα την έκδοση ψηφίσματος με την αναγγελία του θανάτου του επί σειρά ετών υπαλλήλου του Δήμου Κόνιτσα Γεωργίου Παπατζίμα.

          Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας και οι υπάλληλοι του Δήμου καταθέτουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο ενός εξαιρετικού ανθρώπου- υπαλλήλου του Δήμου μας. 
Αποχαιρετούμε έναν έντιμο, δοτικό και ικανό υπάλληλο. Έναν άνθρωπο που με υπευθυνότητα, με αίσθηση δικαίου και ευγένεια, με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, συνέδραμε σημαντικά και αποφασιστικά στη βέλτιστη και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας. Ένας δικός μας άνθρωπος που με τον ακέραιο χαρακτήρα του και την πολύχρονη προσφορά του, θα μείνει στη μνήμη μας και την καρδιά μας. 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας ομόφωνα ενέκρινε τα εξής: 
1. Να κατατεθεί στέφανος στη σορό του εκλιπόντος. 
2. Να παραστεί ο Δήμαρχος, αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου και του υπαλληλικού προσωπικού στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος. 
3. Να εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη μητέρα και στους οικείους του θανόντος. 
4. Το ψήφισμα αυτό να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στον ηλεκτρονικό τύπο και σε ημερήσιες εφημερίδες των Ιωαννίνων. 
Αντιπροσωπεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της περιοχής, αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη και σεβασμό τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΤΖΙΜΑ. 
Καλό σου ταξίδι, Γιώργο.

Ο Δήμαρχος και τα Μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κόνιτσας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]