Ιωάννινα:Οι στρατιωτικοί ....έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα -Κατάμεστη η αίθουσα της ΛΑΦΙ


 "Σε άριστο συναδελφικό  κλίμα στην κατάμεστη αίθουσα της ΛΑΦΙ την 28 Ιαν 23 έγινε  η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου.


Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους. 


 Ο Διοικητής της 8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ  Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Παππάς.


Ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) Νίκος Ασφής και το μέλος του ΔΣ αυτής κ.Αγγελική Κακαρίκου.



 Ο Πρόεδρος της Ενωσης Απόστρατων Αξκων Ιωαννίνων Σχης(ΕΑ) κ. Δημήτριος Καλησπεράτης καθώς και ο Αντιπρόεδρος Σχης (ΕΑ) κ. Δημήτριος  Γκέρατς και ο Γεν. Γραμματέας Ανθστης(ΕΑ) κ Θωμάς Χαλκιάς .


O εκπρόσωπος  της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων Πατήρ Ιωάννης Κίτσος της Ενορίας Περάματος , στον οποίο δόθηκε και αναμνηστική πλακέτα για την χρόνια προσφορά του προς τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Στρδο Κατσιμήτρου .



H νομική σύμβουλος της Ένωσης κ. Ελένη Δρόσου. 


Να αναφέρουμε εδώ ότι λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν στάλθηκαν προσκλήσεις σε πολιτικούς μετά από απόφαση του ΔΣ ΕΣΠΕΗΠ .


   Να αναφέρουμε ότι δόθηκαν 4 δωροεπιταγές στους αντίστοιχους τυχερούς των φλουριών  της βασιλόπιτας.


    Ευχαριστούμε το  οινοποιείο Παπαθανασίου για την προσφορά του , καθώς και το Υπερμάρκετ Σκλαβενίτης για την προσφορά του στα δώρα για τους  τυχερούς της βασιλόπιτας . 


   Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη μας για την παρουσία τους και την διαρκή στήριξή τους,  καθώς και το προσωπικό της ΛΑΦΙ   ,για την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης."αναφέρει σε σχετικό δελτίο  Τύπου η Ένωση Στρατιωτκών Περιφέρειας Ηπείρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]