Πρέβεζα-Νοσηλευτική Υπηρεσία:"Αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση κι αγάπη τη Βάσω Φλούδα, τη σπουδαία Νοσηλεύτρια"

 


Αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση κι αγάπη τη Βάσω Φλούδα, τη σπουδαία Νοσηλεύτρια, την αγαπητή συνάδελφο, την οραματίστρια εθελόντρια και μια καλή φίλη.

Η Βάσω άφησε το αποτύπωμά της στη Νοσηλευτική κοινότητα θέλοντας  στον εθελοντισμό της να μυήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, κάνοντάς τον έτσι καλύτερο. Ήταν υπεύθυνη του εθελοντικού προγράμματος  “kids save lives”στην Ήπειρο και είχε εκπαιδεύσει, στην Καρδιοπνευμονική Αναζοωγόνηση με τη χρήση απινιδωτή, πολλούς μαθητές, φτάνοντας ακόμη και σε σχολεία της Κέρκυρας.

Υπηρέτησε στην Καρδιολογική Μονάδα του ΠΠΓΝΙ, στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Περιφερειακό Ιατρείο Λούρου. Υπήρξε πολύ δραστήρια και με διάθεση πάντα να βοηθάει τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. 

Η αγάπη για την επιστήμη που υπηρετούσε και το όραμά της για μια εθελοντική δράση που θα πρόσφερε στους ανθρώπους τη γνώση για να σώζουν ζωές, παραμένουν ζωντανά για να δείχνουν το δρόμο και στις επόμενες γενιές Νοσηλευτών.

Η Βάσω ήταν συνάδελφος, οραματίστρια, ένας θετικός άνθρωπος που νοιαζόταν πραγματικά και ανυπόκριτα.

Οι Νοσηλευτές του Νοσοκομείου Πρέβεζας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους για την απώλεια και τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Μας λείπεις ήδη πάρα πολύ από τις εθελοντικές μας δράσεις.

Να είναι καλό το ταξίδι σου προς την αιωνιότητα.

 Νοσηλευτική Υπηρεσία
Γεν. Νοσοκομείο Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]