ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μετά από 3 χρόνια .....Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ![βίντεο]

 


Με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου (25/02/2023) πραγματοποιήθηκε το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας μετά από 3 χρόνια απουσίας!
Χιλιάδες καρναβαλιστές στη μεγάλη  αποκριάτικη με άρματα παρέλαση του Κομιτάτου 
Χιλιάδες καρναβαλιστές πλημμύρισαν τους δρόμους της Πρέβεζας στην παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου, αποδεικνύοντας και στη πράξη ότι η πόλη μας είναι η βασίλισσα του Καρναβαλιού στην Ήπειρο και όχι μόνο, ενώ το Κομιτάτο το "Καρναβάλι της ζωής μας" όπως ονόμασαν οι διοργανωτές το φετινό καρναβάλι ξεπέρασε και τις προσδοκίες τους από πλευράς συμμετοχών. Με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για 6.000 καρναβαλιστές. 
Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου  η Πρέβεζα είχε πάρει «φωτιά», από κέφι και χορό, με τους καρναβαλιστές να συμπαρασύρουν κατοίκους και επισκέπτες που είχαν κατακλύσει τους δρόμους σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα, ενώ τα πυροτεχνήματα στον ουρανό καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης έκαναν τη νύχτα μέρα.
Τη μεγάλη με άρματα αποκριάτικη παρέλαση του Κομιτάτου  παρουσίασε ο γνωστός Μίμος-Καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος.Βασίλισσες του καρναβαλιού ήταν  η Ιωάννα Νάτσου και η Κατιάνα Καλντουρμίδη και στην επιμέλεια της μουσικής ήταν  ο Μιχάλης Γιολμάς.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε  και συνεχάρη τους χιλιάδες  καρναβαλιστές  και το Κομιτάτο, εκφράζοντας  την  χαρά του  για το ότι δόθηκε η δυνατότητα φέτος να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά ,να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας και να κάνουμε την Πρέβεζα καρναβαλικό προορισμό για όλη την Ελλάδα. Επίσης ο κ. Γεωργάκος σημείωσε  ότι  όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για την όμορφη και φιλόξενη  Πρέβεζα, ευχόμενος σε όλους καλή Αποκριά και καλή Σαρακοστή. 
Από την πλευρά του το Καρναβαλικό Κομιτάτο   Πρέβεζας ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και τον πρόεδρο Γιάννη Μπούρη, τους καταστηματάρχες εστίασης, κ.α για την πολύτιμη στήριξη στο φετινό καρναβάλι.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας
βίντεο n.p production
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]