Το ΚΚΕ για την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς

 


Καμία αναμονή, κανένας εφησυχασμός, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός !

Αέρας κοπανιστός τελικά οι δήθεν "θετικές" αλλαγές του κ. Μητσοτάκη υπέρ των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών, καθώς πρόκειται για ρυθμίσεις που δεν αλλάζουν τον βασικό μηχανισμό του ξεζουμίσματος των δανειοληπτών, αντίθετα διευκολύνουν τράπεζες και funds να εισπράξουν όσο γίνεται περισσότερα, είτε με την εκποίηση οποιουδήποτε περιουσιακού τους στοιχείου, είτε με την μετατροπή τους σε "νοικάρηδες" στα ίδια τους τα σπίτια.

Αυτός είναι ο στόχος του περιβόητου αλγόριθμου, της πρότασης δηλαδή που “παράγει” η πλατφόρμα για τον διακανονισμό των δανείων ανάμεσα σε τράπεζες και λαϊκά νοικοκυριά. Η θέσπιση της αναγκαστικής “αιτιολόγησης” μιας απόρριψης -ακόμα και αυτών των προτάσεων από τις τράπεζες, όταν δηλαδή εκτιμούν ότι μπορούν “να τα καταφέρουν καλύτερα”- καθόλου δεν αλλάζει την ουσία. Η δε μείωση του επιτοκίου γίνεται με στόχο να διευκολύνει τις τράπεζες να προχωρήσουν στην αποπληρωμή και στη ρύθμιση των δανείων χωρίς νομικά κωλύματα.


Μόνο ο ίδιος ο λαός με τον αγώνα του μπορεί να προστατεύσει τα σπίτια του, να διασφαλίσει ότι δεν θα γίνει καμιά έξωση, ότι κανένα σπίτι δεν θα πέσει στα “κοράκια” των Funds και των τραπεζών. Σε αυτό το ΚΚΕ καταθέτει όλες του τις δυνάμεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]