ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Απολύθηκαν 4 μουσικοί εν μέσω χειμερινής σεζόν ....

 


"To Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Μουσικών Ιωαννίνων  καταγγέλλουμε τις απολύσεις 4 συναδέλφων σε κεντρικό κατάστημα εστίασης και εκδηλώσεων στα Γιάννενα.  Οι συνάδελφοι  κατήγγειλαν ότι απολύθηκαν εν μέσω χειμερινής σεζόν καθώς ο εργοδότης τους αντικατέστησε με μικρότερο μουσικό σχήμα και λιγότερο μεροκάματο.

   Είναι η δεύτερη καταγγελία που ήρθε στο σωματείο μας το τελευταίο μήνα, καθώς και δεύτερος εργοδότης εστίασης απέλυσε μουσικό σχήμα σε κεντρικό κατάστημα μέσα  στη χειμερινή σεζόν.

   Καλούμε όλους τους συναδέλφους να οργανωθούν στο σωματείο μας, ανυποχώρητα να διεκδικήσουμε καλύτερους όρους εργασίας και αμοιβής. Δεν είμαστε αναλώσιμοι, δεν κάνουμε χόμπι, ζούμε απ την τέχνη μας. Εμείς παράγουμε τον πολιτισμό, διαμορφώνουμε και απαιτούμε συλλογικές συμβάσεις εργασίας σε όλους τους χώρους δουλειάς. 

Απέναντι στη εργοδοσία που της έχουν λυθεί τα χέρια με δεκάδες αντεργατικούς νόμους όλων των κυβερνήσεων, προτάσσουμε το δίκιο μας και τις δικές μας ανάγκες.

Κανένας μόνος, υπερασπιζόμαστε την ζωή μας, την τέχνη μας, τα δικαιώματα μας."αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Μουσικών .


 

                       Η πρόεδρος              Ο γραμματέας

                 ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ                    ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]