ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Την ήττα από τον Πρωτέα Βούλας, γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

 


Την ήττα από τον Πρωτέα Βούλας, γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, στο ματς για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ WBC, έδειξε αδυναμίες στην άμυνα του, με τις φιλοξενούμενες να είναι ταυτόχρονα αρκετά εύστοχες, με αποτέλεσμα, παρά την υπερπροσπάθεια των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα μας να ηττηθεί με σκορ 77-84.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με σκορ 24-23, όμως από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα τα λάθη στην επίθεση και τα ελεύθερα σουτ των φιλοξενούμενων στην άμυνα του ΠΑΣ, έδωσαν προβάδισμα στο ημίχρονο, στον Πρωτέα, με σκορ 39-51.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 53-74, ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ, βελτίωσε πολύ την άμυνα του, οι παίκτριες του Τζον Μαργαρίτη έκαναν μια υπερπροσπάθεια μειώνοντας αρχικά σε 59-74 και στη συνέχεια και σε 66-74, όμως η αντεπίθεση αυτή δεν ήταν αρκετή για να πάρει το ματς ο ΠΑΣ, 

Για τον ΠΑΣ η Σαρηγιαννίδου είχε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. με την Μαρίνη να προσθέτει 13 πόντους και να έχει 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, ενώ η Briggs είχε 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-23, 39-51, 53-74, 77-84.

ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Μαργαρίτης): Briggs 12 (1τρ, 11 ριμπ), Σαρηγιαννίδου 24 (4τρ, 7ριμπ), Μαρίνη 13 (1τρ, 6 ασ), Καλαμπάκου 8 (2τρ), Effa 12, Γκιζάνη, Ewodo 8 (2τρ).

Πρωτέας Βούλας (Σουλιώτης): Gilday 15 (3τρ), Χατζηβασιλείου 2, Mandic 12, Σακελλαρίου, Πατεράκη 2, Χατζηγιακουμή 6 (2τρ), Αναστασοπούλου Μ. 6, Αναστασοπούλου Χρ. 19 (3τρ), Boothe 22 (3τρ), Τζανετάτου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζον Μαργαρίτης δήλωσε: «Ο Πρωτέας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έβαλε πολλά δύσκολα σουτ. Εμείς δε βρήκαμε τον τρόπο να κάνουμε τον αντίπαλο να νιώσει άβολα στο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στην τέταρτη περίοδο τα παίξαμε όλα για όλα, ανοίξαμε το παιχνίδι σε όλο το γήπεδο, όπως έπρεπε να κάνουμε ίσως από την αρχή και καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η άμυνά μας ήταν ένα θέμα σήμερα, γιατί δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι του Πρωτέα. Θεωρώ ότι τους άξιζε η νίκη και εμείς θα πρέπει να μάθουμε από το σημερινό παιχνίδι και να πάμε στο επόμενο για να κερδίσουμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]