Διάλογος με το Επιχειρείν: Στην εταιρεία “Krop Fruit”, ο Δήμαρχος Αρταίων

Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην Άρτα  από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει τις επιχειρήσεις, να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα παραγόμενα είδη και παράλληλα να αναδείξει το αξιόλογο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής .

Έτσι, ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφτηκε το συσκευαστήριο εσπεριδοειδών της εταιρείας “Krop Fruit” και ενημερώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κωνσταντίνο Ροπόκη  για  θέματα της επιχείρησης, για τα προϊόντα και τις εξαγωγές τους. Παράλληλα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και παρακολούθησε από κοντά την διαδικασία της τυποποίησης/ συσκευασίας και εξαγωγής των προϊόντων.






«Στόχος μας», όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης «είναι να σταθούμε συμπαραστάτες στις επιχειρήσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας φυσικά, ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσουν να προσφέρουν και να δημιουργούν θέσεις εργασίας». 


Επιπλέον τόνισε:


«Έχουμε πολύ καλές επιχειρήσεις και στον πρωτογενή τομέα, μέσω των οποίων τα τοπικά μας προϊόντα εξάγονται στις αγορές του εξωτερικού.

Στην επίσκεψη μου στο συσκευαστήριο εσπεριδοειδών της εταιρείας “Krop Fruit”, διαπίστωσα την εξαιρετική δουλειά που κάνουν Διοίκηση, Εργαζόμενοι και Παραγωγοί.

Όλοι μαζί θα πρέπει με σχέδιο και με στοχευμένες ενέργειες, να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας. Όμως, οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες και πρέπει αυτοί που έχουν την ευθύνη να δράσουν πιο αποτελεσματικά στο αντικείμενο που άπτεται της δικής τους αρμοδιότητας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]