ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ιωάννινα:."Εδώ περιμένω εγώ "......Stand για τα κατοικίδια απέναντι από το ΚΕΠ !

 


Stand για τα κατοικίδια απέναντι από το ΚΕΠ 

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών συμπολιτών μας για την ασφαλή παραμονή του κατοικίδιου τους κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους με τις υπηρεσίες του Δήμου, τοποθετήθηκε από το αρμόδιο γραφείο της διαχείρισης των ζώων το πρώτο stand στον πεζόδρομο πίσω από το Δημαρχείο (απέναντι από τα ΚΕΠ).

Από τον Δήμο έχει προβλεφθεί να τοποθετηθούν ανάλογα stand σε άλλα τρία σημεία όπου είναι συχνές οι συναλλαγές των πολιτών με τράπεζες και άλλες υπηρεσίες.

     "Είναι μια κατασκευή που διευκολύνει τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς να κάνουν τις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του Δήμου και όχι μόνο, παράλληλα με τη βόλτα του ζώου τους" δήλωσε ο  αντιδήμαρχος για τη διαχείριση του κυνοκομείου κ. Νίκος Τσόλης, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Ιωαννιτών είναι φιλικός με τα ζώα και το έχει αποδείξει με πολλές δράσεις.

Προανήγγειλε  ότι τον ερχόμενο μήνα θα συνεχιστούν οι επισκέψεις των κτηνιάτρων του Δήμου  που είχαν ξεκινήσει πέρυσι σε Δημοτικά σχολεία της πόλης ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους μαθητές να μάθουν για την ευζωία και την σωστή συμπεριφορά προς τα αδέσποτα ζώα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]