ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Ισχυροί άνεμοι "σάρωσαν" την περιοχή της Πρέβεζας-Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε ορεινά χωριά της Άρτας

 


Ισχυροί άνεμοι "σάρωσαν" την περιοχή της Πρέβεζας-

Πτώσεις δέντρων και διακοπές της ηλεκτροδότησης σε αρκετά σημεία του Δήμου

Έντονα καιρικά φαινόμενα με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους οι ριπές των οποίων κατά διαστήματα ξεπέρασαν τα 10 μποφόρ έπληξαν τις βραδινές ώρες της Πέμπτης την περιοχή της Πρέβεζας. Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρέθηκε η παραλιακή ζώνη, η οποία αντιμετώπισε τη μανία του ανέμου αλλά και της ισχυρής βροχόπτωσης.

Και στις 3 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πρέβεζας καταγράφηκαν , κυρίως πτώσεις δέντρων αλλά και ζημιές σε βαριές κατασκευές, ενώ χωρίς ρεύμα έμειναν αρκετές κοινότητες της Δ.Ε Λούρου.


Ο αέρας "σάρωσε" την παραλία του Καναλίου προκαλώντας προβλήματα στις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων, ενώ δέντρα έπεσαν στη Μυρσίνη, τον δρόμο Ζέφυρου-Αρχαγγέλου και σε άλλα σημεία της Δ.Ε Ζαλόγγου. Το ίδιο σκηνικό με πτώσεις δέντρων κυρίως στο δρόμο που οδηγεί προς τον Αγιο Βαρνάβα σημειώθηκε και στο Λούρο.

Πτώσεις κλαδιών και δέντρων όμως και σε Κυανή Ακτή(όπου διεκόπη η κυκλοφορία) Παντοκράτορα και στην Ε.Ο Πρέβεζας Ηγουμενίτσας όπου μάλιστα "λύγισε"φωτεινός σηματοδότης που οδηγεί στην υποθαλάσσια ζεύξη.Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνία Πρέβεζας ζημιές έγιναν και σε εγκαταστάσεις θερμοκηπίων στην περιοχή της Ανάληψης, στο Καλαμίτσι , στο Άκτιο και σε άλλα σημεία.Oι αγρότες υπογραμμίζουν ότι έρχονται για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι με καταστροφές, ενώ λόγω κάποιων λαθών στην διαδικασία δεν έχουν ακόμη λάβει τις αποζημιώσεις από την θεομηνία του περασμένου Μαρτίου.


Η πυροσβεστική, η αστυνομία κι όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες καθώς και όλο το δυναμικό του Δήμου βρέθηκαν όλο το βράδυ επί ποδός για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, όλοι οι αντιδήμαρχοι (Γιάννης Δαρδαμάνης, Γρηγόρης Κουμπής, Κώστας Ακρίβης, Γιώργος Σαριάνογλου, Νίκος Παγγές) ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός,πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κλπ. πήγαν σε κάθε γωνιά του Δήμου προκειμένου να αποκατασταθεί κυρίως η βατότητα των δρόμων, ενώ οι αυτοψίες συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προβλήματα ηλεκτροδότησης αναφέρθηκαν σε 4 ορεινά χωριά της Άρτας .
Ειδικότερα χωρίς ρεύμα έμειναν χθες το βράδυ το Βουργαρέλι ,το Αθαμάνιο ,το Τετράκωμο ,το Παλαιοκάτουνο και το χωριό Μεσούντα .
Συνεργεία της ΔΕΗ εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]