ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κομψή μένοντας σπίτι

 


Αν δείχνεις υπέροχη, αισθάνεσαι και υπέροχα! Ο χρόνος στο σπίτι μπορεί να είναι χαλαρωτικός, μπορεί όμως και να σε κάνει εύκολα να παραμελήσεις τον εαυτό σου. Όταν περνάς πολλές ώρες στο σπίτι είναι πολύ πιθανό να έχεις πέσει στην παγίδα της ρουτίνας του να φοράς τα ίδια ταλαιπωρημένα ρούχα. Το ντύσιμο μας όμως επηρεάζει την ψυχολογία μας. Φορώντας ένα ρούχο που φαίνεται όμορφο, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλά κι εσύ. Εδώ σου έχουμε τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να φαίνεσαι κομψή και μοντέρνα στο σπίτι, ώστε να παραμένεις με κίνητρο, δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Πλεκτά σετ  

Τα πλεκτά σετ είναι η τελευταία και πιο hot τάση της μόδας στα ρούχα σπιτιού, και όχι άδικα! Πρόκειται για ρούχα που δείχνουν και νιώθουν όμορφα, ενώ είναι πολύ βολικά. Τα πλεκτά είναι ευχάριστα στο σώμα και είναι αρκετά ελαστικά, επομένως δεν σε εμποδίζουν στις δουλειές του σπιτιού ή στο να χαλαρώσεις μετά από μια δύσκολη μέρα. Ταυτόχρονα δεν χρειάζεται καν να αλλάξεις ρούχα αν θες να πεταχτείς για λίγο έξω από το σπίτι, για να πας τα παιδιά στο σχολείο ή για γρήγορα ψώνια. Πως να διαλέξεις πλεκτό σετ; Το ιδανικό σετ είναι μίνιμαλ, χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία από  πουλόβερ, παντελόνια, κολάν, μπλούζες, ζακέτες. Τα βασικά χρώματα και τα παστέλ είναι τέλεια για μια κομψή εμφάνιση στο σπίτι.


Αθλητικά ρούχα

Τα αθλητικά ρούχα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν περνάς πολλές ώρες στο σπίτι σου. Αποτελούν ένα καλό ενδιάμεσο στυλ, αν δεν θέλεις να ντυθείς πολύ και να ιδρώνεις. Επιπλέον, το να ντύνεσαι με αθλητικά ρούχα σύμφωνα με έρευνες κάνει πιο πιθανό το να γυμναστείς ή έστω να ανέβεις τις σκάλες. Έτσι μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις διάλειμμα από τις ταινίες του Netflix, να σηκωθείς από τον καναπέ και να είσαι πιο ενεργή.


Πυτζάμες

Ανανέωσε την εμφάνιση σου στο σπίτι και νιώσε πιο κομψή από ποτέ με ένα σετ μεταξωτές πυτζάμες γυναικείες. Το μπλουζάκι σου μπορεί να είναι άνετο, αλλά το μετάξι είναι απαλό και κάνει το δέρμα σου να αναπνέει καλύτερα. Επιπλέον, δημιουργεί μια κομψή σιλουέτα που θα σε κάνει να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Εάν ζεις μόνη, αυτός είναι ένας από τους πιο πολυτελείς τρόπους για να περιποιηθείς τον εαυτό σου πριν τον ύπνο. Εάν ζεις με έναν σύντροφο, θα εκτιμήσει τη μικρή επιπλέον προσπάθεια για να πάτε μαζί για ύπνο!


Εσώρουχα

Γιατί πρέπει να φοράς τα παλιά σου ταλαιπωρημένα εσώρουχα στο σπίτι; Νιώσε όμορφη και κομψή κάθε στιγμή ξεκινώντας από τα εσώρουχα σου. Διάλεξε γυναικεία εσώρουχα από υλικά υψηλής ποιότητας όπως δαντέλα και σατέν ακόμα και για τις ώρες σου μέσα στο σπίτι. Αντί να κάθονται τα καλά σου εσώρουχα μόνιμα στο συρτάρι, μπορείς να τα φορέσεις, να τα ευχαριστηθείς και να προσθέσεις στιγμές πολυτέλειας στην καθημερινότητα σου!


Περιποίηση

Όρισε κάποια ώρα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο χρόνο σαν την δική σου ώρα. Αφιέρωσε αυτό το χρόνο αποκλειστικά στον εαυτό σου. Χάρισε στο δέρμα σου την ενυδάτωση που χρειάζεται με scrub, μάσκες και κρέμες. Χαλάρωσε από την ένταση της εβδομάδας με ένα ζεστό μπάνιο με άλατα ή bath bomb. Πάρε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να ανανεωθείς και να ξεκινήσεις όμορφη και λαμπερή την επόμενη εβδομάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]