ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

"Ενεργοί Πολίτες" η νέα παράταξη του Δήμου Ζίτσας με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Πάικα


"Ενεργοί πολίτες" αυτό είναι το όνομα της νέας παράταξης στον Δήμο Ζίτσας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Πάικα.


Σήμερα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης και του ονόματος της   νέας δημοτικής παράταξης στον δήμο Ζίτσας .

Αναλυτικά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν τα εξής:



Σπύρος Πάικας

- Ευχαριστίες στα μέλη της Γραμματείας (συνολικά και στον καθένα ξεχωριστά) για την δουλειά αυτών των 2 μηνών κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι.

- Ευχαριστίες στους συνδημότες που συνυπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης.

- Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μιλήσαμε με πολλούς, πείσαμε αρκετούς και συνεχίζουμε με ταπεινότητα χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια τις επαφές μας με τους συνδημότες με στόχο την περαιτέρω στελέχωση και εξέλιξη της παράταξής μας.

- Όπως προκύπτει από τους δημότες που συνυπογράφουν την ιδρυτική μας διακήρυξη η παράταξή μας είναι στην πράξη πολυσυλλεκτική και κυρίως ανανεωμένη και δεν εννοώ μόνο ηλικιακά. 

- Και σε αυτούς τους άξονες θα συνεχίσουμε τις επαφές μας για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου μας. Χωρίς να βάζουμε ταμπέλες, με κριτήριο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανανέωση και την διάθεση για προσφορά στον τόπο. Με οδηγό μας την διαφάνεια, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη στις αποφάσεις μας και στον τρόπο δράσης μας.     

- Προτάσσοντας την διαφορά μας από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου. Που έχει να κάνει με την ενεργό συμμετοχή του δημότη, με διαφάνεια και δικαιοσύνη σε όλες μας τις ενέργειες και δράσεις και την βαθιά μας πεποίθηση ότι ο τόπος μας χρειάζεται άμεσα αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης που υπηρετεί η δημοτική αρχή Πλιάκου περνώντας από τον αποσπασματικό και μονοδιάστατο τρόπο διοίκησης σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό που θα αξιοποιεί όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας στο σύνολό του.

- Η παράταξή μας είναι αυτή που μέρα με τη μέρα κατοχυρώνεται στη συνείδηση των πολιτών του Δήμου Ζίτσας ότι αποτελεί την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση απέναντι σε μια κουρασμένη διοίκηση που έχει απομακρυνθεί από τα σοβαρά ζητήματα του τόπου παραμένοντας εγκλωβισμένη σε μια διαχειριστική και μόνο προσέγγιση, στη λογική του σήμερα, χωρίς κανέναν προγραμματισμό για το μέλλον.

- Από σήμερα η παράταξή μας έχει επίσημη έκφραση και φωνή. Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ζίτσας με καθαρό λόγο, με δυναμισμό και με πρόταση για ένα άλλο μοντέλο διοίκησης που αρμόζει σε έναν σύγχρονο Δήμο.            

- Απευθύνω λοιπόν ανοιχτό κάλεσμα και προσκλητήριο στους συνδημότες μας που θέλουν να παλέψουν μαζί μας για να αλλάξουμε τον Δήμο μας, στους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, που ασπάζονται τη δημοκρατική λειτουργία των παρατάξεων, που θέλουν τη λογοδοσία των παρατάξεων, που επιδιώκουν και επιζητούν τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς, που πιστεύουν πραγματικά στην ανανέωση, να έρθουν κοντά μας και να γίνουν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή.

Γιατί ο τόπος μας και οι άνθρωποί του δεν δικαιούνται απλά κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνουν και εισπράττουν σήμερα αλλά το καλύτερο, σε ποιότητα ζωής, σε παροχή υπηρεσιών, σε κοινωνικές δομές, στην κατάσταση των σχολικών δομών, στην απασχόληση, στις νέες τεχνολογίες, στον πολιτισμό και αθλητισμό.       





ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

Πολιτικό πλαίσιο των δημοτικών εκλογών
Ο Δήμος αποτελεί τον πιο κοντινό στον πολίτη θεσμό άσκησης δημόσιων πολιτικών. Θεσμός καταξιωμένος στη συνείδηση κάθε δημοκράτη, συνυφασμένος με τη λαϊκή συμμετοχή στη διαχείριση των υποθέσεων των τοπικών κοινωνιών και τη λήψη των σχετικών αποφάσεων. 
Η πολιτική κυρίως της σημερινής κυβέρνησης με τη συγκέντρωση εξουσίας στο «επιτελικό κράτος», συνθέτει ένα ασφυκτικό περιβάλλον στη λειτουργία της αυτοδιοίκησης, έχοντας ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ανεξαρτησίας και αυτοτέλειάς  της. Εντοπίζονται σημαντικά ζητήματα στο ρόλο και τη λειτουργία των Δήμων : έλλειψη αρμοδιοτήτων αναπτυξιακού σχεδιασμού, ασαφείς και χωρίς θεσμοθετημένους πόρους διοικητικές αρμοδιότητες, υποβάθμιση των θεσμών συμμετοχής των δημοτών, απόλυτα πλειοψηφικό σύστημα ανάδειξης των οργάνων διοίκησης, υποστέλεχωση κρίσιμων υπηρεσιών και αντιμετώπιση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.  
Στη σημερινή δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα, ο Δήμος αποτελεί θεσμό που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει καίριο ρόλο για την στήριξή της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου, την στήριξη και συνοχή της κοινωνίας, τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.   


Ίδρυση της δημοτικής παράταξης

Η ίδρυση της νέας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ», προέκυψε ως αποτέλεσμα διεργασιών ενεργών δημοτών, οι οποίοι διαπιστώνουν στη διοίκηση του Δήμου την έλλειψη οράματος, την αναποτελεσματική διοίκηση και την απαξίωση της συμμετοχής του δημότη στα τοπικά ζητήματα. 
Σε μια εποχή που οι Δήμοι αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις για τη διαχείριση σύνθετων καταστάσεων και ζητημάτων, ο Δήμος Ζίτσας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που θα χαρακτηρίζεται από οργάνωση, υπευθυνότητα, διαφορετική αντίληψη και συλλογικότητα. Μια δημοτική αρχή που θα ανοίξει προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο, αγκαλιάζοντας όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους προτιμήσεις. Μια δημοτική αρχή ανανεωμένη και αναζωογονημένη.  
Η δημοτική παράταξη «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ» βασίζεται στις αρχές του προγραμματισμού και απολογισμού, της διαφάνειας, των δημοκρατικών διαδικασιών και της συμμετοχής των δημοτών στις δημόσιες υποθέσεις. Στόχος είναι να αλλάξει το σκηνικό στο Δήμο μας και να αποδείξει ότι οι δημότες έχουν τη δύναμη να συμβάλλουν αποτελεσματικά και καθοριστικά στη χάραξη της μελλοντικής πορείας του τόπου μας.     
Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι κρίσιμες. Ο Δήμος Ζίτσας πρέπει να φύγει από τη στασιμότητα και τη μετριότητα. Να λειτουργήσει με αυτοτέλεια και ανεξαρτησία, αναλαμβάνοντας το ρόλο του στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, την προστασία και διαχείριση του περιβάλλοντος, την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη και την ενεργοποίηση της νεολαίας.  
Για να επιτευχθεί ο στόχος χρειάζεται συνεργασία ευρύτερων δυνάμεων, συμμετοχή των πολιτών και διαφάνεια στη διοίκηση των δημοτικών υποθέσεων. Αυτός ο τόπος μας ενώνει και μας δυναμώνει. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι κοιτάζοντας μπροστά. Ο Δήμος ανήκει στους δημότες του.      



  
  Ποιες είναι οι αρχές της Δημοτικής παράταξης  

Η Δημοτική Παράταξη «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ» θεωρεί την αυτοδιοίκηση ως τον κύριο θεσμό σχεδιασμού και εφαρμογής τοπικής αναπτυξιακής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής πολιτικής, με τη συμμετοχή και ενεργοποίηση των δημοτών, ώστε να αντιμετωπισθούν τα πολλά και σημαντικά προβλήματα της περιοχής. 
 H παράταξη διέπεται από τις εξής θεμελιώδεις αρχές:
Δημοκρατική και αποκεντρωμένη διοίκηση του Δήμου
Αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Συνεργασία στη διοίκηση με τους προέδρους και τα συμβούλια των κοινοτήτων. 
Οργάνωση και λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών με στόχους και διαφάνεια, προς όφελος του δημότη. 
Εκπόνηση σε προτεραιότητα επιχειρησιακού σχεδίου του Δήμου για την περίοδο 2024 – 2028.
Ενθάρρυνση συμμετοχικής του δημότη στη διοίκηση 
Αναβάθμιση της λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης. 
Διενέργεια τοπικών συνελεύσεων σε τακτικά χρονικά διαστήματα. 
Συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους.
Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών στην πληροφόρηση και τη συμμετοχή του πολίτη.  
Συμβολή στην παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της περιοχής
Στήριξη πρωτοβουλιών της τοπικής επιχειρηματικότητας – συνεργασία με τις επιχειρήσεις της βιομηχανικής περιοχής. 
Ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την προσαρμογή του πρωτογενή τομέα στις σύγχρονες συνθήκες.
Σχεδιασμός τουριστικής ταυτότητας και εφαρμογή πολιτικής για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προς όφελος του δημότη.
Προώθηση της απασχόλησης, κυρίως των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. 

Προστασία και ανάδειξη φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος
Πολεοδομικός σχεδιασμός οικισμών.
Χωροταξικός σχεδιασμός παραγωγικών δραστηριοτήτων. 
Εκπόνηση νέου τοπικού σχεδίου για τη διαχείριση αποβλήτων - απορριμμάτων.
Προώθηση της ανακύκλωσης και αξιοποίησης των απορριμμάτων. 
Προστασία και αξιοποίηση φυσικών πόρων της περιοχής.
Εκπόνηση σχεδίου πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. 
Δημοτικές και κοινωνικές υπηρεσίες 
Δημόσιος έλεγχος κρίσιμων υπηρεσιών (καθαριότητα, νερό, αποχέτευση, δημοτικά έργα, ενέργεια, κοινωνικές δομές).
Οργάνωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Τιμολόγηση ανταποδοτικών υπηρεσιών με βάση επιστημονική ανάλυση κόστους -  εσόδων.  
Υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων πολιτών – στήριξη δομών αλληλεγγύης.
Αναβάθμιση παρεχόμενων υπηρεσιών προς την τρίτη ηλικία. 
Νεολαία – Πολιτισμός - Αθλητισμός
Ανάπτυξη πρωτοβουλιών για τη νεανική απασχόληση. 
Ενίσχυση πρωτοβουλιών κοινωνικής οικονομίας.
Δημιουργία – βελτίωση υποδομών πολιτισμού – αθλητισμού.
Ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου συνδυάζοντάς την με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.  
Ανασχεδιασμός πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.







Οργάνωση της  Δημοτικής παράταξης 
Η δημοτική παράταξη έχει εγγεγραμμένα μέλη, που ενστερνίζονται τους στόχους και τις θεμελιώδεις αρχές της παράταξης, όπως αυτές αναφέρονται στην ιδρυτική διακήρυξη. Τα μέλη της παράταξης επιβάλλεται να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και τις εκδηλώσεις της παράταξης. 
Όργανα διοίκησης 
1. Επικεφαλής της παράταξης - Υποψήφιος Δήμαρχος.
Εκλέγεται από τα μέλη της παράταξης και έχει τετραετή θητεία.
Εκπροσώπηση της παράταξης στις διοικητικές αρχές – ΜΜΕ.
Συντονισμός της λειτουργίας των οργάνων της παράταξης. 
2. Γραμματεία της παράταξης
Αποτελείται από 9 μέλη, εκλέγεται από τα μέλη της παράταξης και έχει διετή θητεία.
Προγραμματισμός – απολογισμός της πορείας της παράταξης.
Σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης - εισήγηση θεμάτων.  
Διοίκηση παράταξης – εφαρμογή αποφάσεων Γενικής Συνέλευσης. 
Οργάνωση μελών – ομάδων εργασίας.
Συνεργασία με την εκλεγμένη δημοτική ομάδα.  
Κατάρτιση κανονισμού λειτουργίας της παράταξης.
Έγκριση κατάρτισης ψηφοδελτίου.
3. Γενική Συνέλευση μελών 
Αποτελείται από το σύνολο των μελών της παράταξης και είναι το κυρίαρχο όργανο των αποφάσεων της παράταξης.
Συγκαλείται τακτικά δύο φορές το χρόνο και έκτακτα για τη λήψη αποφάσεων σε καίρια ζητήματα. Η σύγκλιση γίνεται από την Γραμματεία της παράταξης ή όταν ζητηθεί γραπτά από τουλάχιστον 40 μέλη.  
Έγκριση ιδρυτικής διακήρυξης – προγραμματικών θέσεων.
Καθορισμός θέσεων παράταξης σε καίρια ζητήματα.
Έγκριση προγραμματισμού – απολογισμού παράταξης.
Έγκριση κανονισμού λειτουργίας της παράταξης.


Δημότες του Δήμου Ζίτσας,
Σας εκθέτουμε σήμερα την ιδρυτική μας διακήρυξη και σας καλούμε συμμέτοχους στην κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου, με αλλαγή πορείας, με όραμα και στόχους, με ενεργή συμμετοχή του δημότη στη διοίκηση, για την ανάπτυξη της περιοχής και την πρόοδο της κοινωνίας.  
Η νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επιβάλλει την ανατροπή της σημερινής δημοτικής αρχής και την αλλαγή πορείας στο Δήμο Ζίτσας, με σχέδιο και οργάνωση για τον τόπο, με δημοκρατικές αρχές λειτουργίας, με ανανεωμένο στελεχιακό δυναμικό, για το καλό της κοινωνίας και του κάθε πολίτη. 

ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
1. ΠΑΪΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ / ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
2. ΤΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΕΚΑΛΗΣ 
3. ΖΑΪΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΕΚΑΛΗΣ
4. ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΚΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
5. ΜΑΤΣΑΓΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ
6. ΜΠΡΑΓΙΑΣ ΦΩΤΗΣ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ
7. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ
8. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ 
9. ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ
10. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ / Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
11. ΖΩΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ / Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
12. ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ / Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
13. ΜΠΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ / Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
14. ΚΑΛΤΣΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΥΑΙ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ 
15. ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΗΛΙΑΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
16. ΣΦΗΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
17. ΣΤΕΦΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
18. ΣΠΕΓΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
19. ΝΤΑΦΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
20. ΣΤΕΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
21. ΛΩΛΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
22. ΖΕΡΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
23. ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ / ΗΘΟΠΟΙΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
24. ΤΣΑΓΓΟΣ ΘΩΜΑΣ / ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
25. ΛΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
26. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
27. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ / ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
28. ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
29. ΦΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
30. ΓΚΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΕΝΗΤΙΟΥ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
31. ΓΚΑΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ / ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
32. ΣΚΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. / Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
33. ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - Δ/ΝΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑΣ / Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
34. ΚΩΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
35. ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
36. ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
37. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΙΤΣΑΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ
38. ΜΠΑΡΤΖΙΟΥ ΣΟΦΙΑ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
39. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
40. ΣΙΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
41. ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ 
42. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΒ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ / Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
43. ΓΟΥΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
44. ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ /  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
45. ΜΠΕΡΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ / ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
46. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ / Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
47. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
48. ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
49. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
50. ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ
51. ΤΣΙΓΓΕΛΗ ΕΛΕΝΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
52. ΤΖΕΚΟΣ – ΒΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΣΕ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
53. ΣΙΑΠΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ / ΓΕΩΠΟΝΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
54. ΚΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ
55. ΠΑΠΠΑ ΙΟΥΛΙΑ / ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ / Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
56. ΣΙΕΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
57. ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ 
58. ΚΙΤΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ / ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
59. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
60. ΜΑΝΘΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Π.Γ.Ν.Ι. / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ 
61. ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ / ΑΓΡΟΤΗΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
62. ΖΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ / ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
63. ΑΡΓΥΡΗΣ ΙΑΣΩΝ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
64. ΜΟΚΑ ΑΘΗΝΑ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
65. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΟΔΗΓΟΣ ΚΤΕΛ / Δ.Ε. ΕΚΑΛΗΣ
66. ΜΑΡΜΟΥΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
67. ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
68. ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ / ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / Δ.Ε. ΖΙΤΣΑΣ 
69. ΖΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ
70. ΒΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / Δ.Ε. ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]