ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Επερώτηση για το κλείσιμο του ΚΤΕΟ Ιωαννίνων κατέθεσε σήμερα η «Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου»Επερώτηση για το κλείσιμο του ΚΤΕΟ Ιωαννίνων κατέθεσε σήμερα η «Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου»

Στην επερώτηση αναφέρεται ότι δεν πρόκειται για αναστολή της λειτουργίας αλλά για οριστικό κλείσιμο. Ότι η Περιφερειακή Αρχή όχι μόνο δεν έκανε καμία ενέργεια για να αποτρέψει το κλείσιμο αλλά το μεθόδευσε ώστε να μην χαθεί ούτε δεκάρα από τα κέρδη των επιχειρηματιών 

Τέλος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες ότι η Περιφερειακή Αρχή μετά το κλείσιμο του ΚΤΕΟ θα παραδώσει σε ιδιώτες τα μηχανήματα και τις εγκαταστάσεις του. Όχι απλά θα δώσει τυχόν έσοδα του κράτους στους ιδιώτες, αλλά θα δώσει και τις ίδιες τις υποδομές που έχει πληρώσει ο λαός».

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ Τίνα Ζέκα, Γιώργος Πρέντζας και Κώστας Κωτσαντής καλούν τον κ. Περιφερειάρχη  να απαντήσει 

Για ποιο λόγο έβγαλε δελτίο τύπου για την αναστολή λειτουργίας του ΚΤΕΟ Ιωαννίνων ενώ δεν υπήρχε απόφαση αναστολής

Για ποιο λόγο, αντί να προσλάβει προσωπικό ώστε να λειτουργήσει το ΚΤΕΟ, αντίθετα μετακίνησε το εναπομείναν μόνιμο προσωπικό σε άλλες υπηρεσίες.   

Τι ενέργειες θα κάνει για την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Ιωαννίνων και των υπολοίπων ΚΤΕΟ της Ηπείρου. 

Τι ενέργειες θα κάνει για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και τη στελέχωσή τους με το κατάλληλο προσωπικό 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]