ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Διάκριση του Δήμου Κόνιτσας στα Best City Awards 2023Τα Best City Awards, τα μοναδικά  βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις, ανέδειξαν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τους νικητές σε μια ενδιαφέρουσα τελετή απονομής. 

 

Tα Best City Awards 2023 διοργανώνει η «Boussias Communications» υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

 

Ο Δήμος Κόνιτσας, ανάμεσα σε πολλές και αξιόλογες υποψηφιότητες, έλαβε το Silver Βραβείο στα έργα οδοποιΐας για την κατασκευή των παραδοσιακών καλντεριμιών και πλακοστρώσεων στις Κοινότητες του Δήμου κατά την τελευταία διετία, ενώ Silver Βραβείο απονεμήθηκε στον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας για την ανάπτυξη και προώθηση των Ιαματικών Πηγών, συμπεριλαμβανομένων και των πηγών του Δήμου Κόνιτσας και Gold Βραβείο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κόνιτσας για το πρόγραμμα εικονικών περιηγήσεων μουσείων, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων, που υλοποιήθηκε πρόσφατα. 


Τα βραβεία παρέλαβε ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, ο οποίος συγχαίρει και ευχαριστεί τους διοργανωτές, την κριτική επιτροπή, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους ειδικούς συνεργάτες του για το σπουδαίο έργο τους. Παράλληλα εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη διευθύντρια και το προσωπικό της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κόνιτσας, καθώς και τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία, για τη σπουδαία διάκριση και το έργο τους.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]