ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Weihnachtsfest στο Ζωγράφειο Σχολείο!

 


Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, από τις 18:30 έως τις 22:30, μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των Χριστουγέννων μέσα από το "Weihnachtsfest", που διοργανώνει το Ζωγράφειο Σχολείο στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου στη Δουρούτη Ιωαννίνων. Οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του Σχολείου με ιδιαίτερη φροντίδα μεταμόρφωσαν το Σχολείο σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, όπου θα μεταφέρουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων της Κεντρικής Ευρώπης.



Το εργαστήριο και το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, η γλυκιά αγορά με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τη Βιέννη, το χριστουγεννιάτικο bazaar με πολλά δώρα και χειροποίητες δημιουργίες, το Βασίλειο των Ζαχαρωτών, το Βασίλειο των Παιχνιδιών, η Νεράιδα των Παραμυθιών, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μαζί με πολύ μουσική, τραγούδια, face painting, ευφάνταστα  χτενίσματα και χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα χέρια (manicure), δημιουργικά εργαστήρια και φυσικά τα φημισμένα ψητά Βιεννέζικα λουκάνικα Wurst, το κόκκινο ζεστό κρασί Glühwein, το ποδήλατο παγωτού, είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το "Weihnachtsfest" στο πρώτο στην Ελλάδα Σχολείο Ελληνο-Αυστριακής Αγωγής και στο πρώτο στην Ήπειρο Ευρωπαϊκό Σχολείο.


 


Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης η διοργάνωση του φετινού "Weihnachtsfest" στηρίζει το πολύτιμο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Ιωαννίνων και στο πλαίσιο αυτό και τις δύο ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο θα υπάρχουν διαθέσιμες οι δημιουργίες των παιδιών.



Για δύο (2) ημέρες, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στο "Weihnachtsfest" μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και μοναδική σας υποχρέωση είναι να είστε προετοιμασμένοι να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα λίγο πιο... ευρωπαϊκά!



Η επίσημη έναρξη του χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 με την παράδοση του κλειδιού του  "Weihnachtsfest" στον Άη Βασίλη!



Μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Ιωαννίνων. 



Σας περιμένουμε όλες και όλους. Μπορείτε να φέρετε και την παρέα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]