Ένα εξαιρετικά δύσκολο, εντός έδρας ματς, δίνει το Σάββατο το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC


 Ένα εξαιρετικά δύσκολο, εντός έδρας ματς, δίνει το Σάββατο το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, που στις 3.00 το μεσημέρι αντιμετωπίζει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, τον Ολυμπιακό.


Πρόκειται για ένα παιχνίδι, με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με τις παίκτριες του ΠΑΣ, να δοκιμάζονται, αλλά έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό.


Για ένα ακόμη ματς, οι παίκτριες του ΠΑΣ WBC, θέλουν να έχουν στο πλευρό τους, τους φιλάθλους της ομάδας, και περιμένουν να γεμίσουν και πάλι το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.


Λίγες ώρες πριν το ματς, ο προπονητής του ΠΑΣ, Τζον Μαργαρίτης, δήλωσε: «Το Σάββατο έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον ίσως της καλύτερης ομάδας στο πρωτάθλημα Α1.


Για μας θα είναι ένα τεστ που μπορεί να μας βοηθήσει για το μέλλον γιατί σε όλο τον αγώνα θα εκτεθούμε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και σε όλες τις θέσεις της πεντάδας μας, γιατί όπως είπα, θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει πολύ λίγες αδυναμίες στην δική της πεντάδα και ομάδα. Θέλουμε να παλέψουμε για 40 λεπτά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]