Ο Ανδρουλάκης διέγραψε την Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ-Eρευνάται για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς


 Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή ερευνάται για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από Καταριανούς αξιωματούχους, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο. Ο σύντροφός της έχει ήδη συλληφθεί.


Συγκεκριμένα, η βελγική εφημερίδα Le Soir αναφέρει ότι την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 15 έρευνες από πράκτορες του Κεντρικού Γραφείου Αντιμετώπισης της Διαφθοράς στις Βρυξέλλες και τέσσερα άτομα, θεωρούμενα ύποπτα, συνελήφθησαν.


Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, η Εύα Καϊλή διαγράφηκε από το κόμμα.

Οπως μεταδίδει το zougla.gr ,η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή εκλήθη να καταθέσει ανωμοτί για θέμα διαφθοράς στα πλαίσια έρευνας στο ευρωκοινοβούλιο η οποία πραγματοποιείται εδώ και 4 χρόνια. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εφημερίδας «Le Soir»  έχει συλληφθεί ο σύζυγός της ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες εξελίξεις και για την ίδια συμφώνα με βελγικές πηγές. Το πρωί μάλιστα έγινε έφοδος στο σπίτι της.


Η Εύα Καϊλή  ερευνάται για δωροδοκία και από το Εμιράτο του Κατάρ. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγα 24ωρα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις η δήλωσή της για πολύ προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο Εμιράτο του Κατάρ όσον αφορά την εργασιακή νομοθεσία και τις εργασιακές σχέσεις. Αυτή η δήλωση προκάλεσε γενικότερη αγανάκτηση διότι συνέπεσε με τις διεθνείς εκθέσεις για το διαχρονικό έγκλημα στο Εμιράτο που αφορά τον θάνατο χιλιάδων ξένων εργατών οι οποίοι δούλεψαν για την οικοδόμηση των δομών που φιλοξενούν ο Μουντιάλ.

πηγή zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]