H "Δωδωναία Σκηνή" στην Αθήνα!άκρως επιτυχημένη παράσταση !

 


Με μια άκρως επιτυχημένη παράσταση που γέμισε ασφυκτικά τη θεατρική σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Δήμου Ελληνικού–Αργυρούπολης το περασμένο Σάββατο, ολοκληρώθηκε η περιοδεία της «Δωδωναίας Σκηνής», με την κοινωνική κωμωδία «Ο θάνατός σου η ζωή μου» του Αλέκου Σακελλάριου.

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας που δημιουργήθηκε και λειτουργεί υπό τη σκέπη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης, κάτω από τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Κατσάνου, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στη φιλόξενη αίθουσα που παραχώρησε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης και να ανταμώσουν καλλιτεχνικά και ουσιαστικά, με τους απόδημους Ηπειρώτες της πρωτεύουσας.

Στην παράσταση αυτή που πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συνεργασία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης, τα μέλη της «Δωδωναίας Σκηνής» απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών, μεταξύ των οποίων ήταν ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννης Τσαρπαλής, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Κωνσταντίνος Στέφας, ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης Πόλης, κ. Λάζαρος Τογρίδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Θανάσης Καλύβας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού, κ. Σωτήρης Κύρκος, η Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αργυρούπολης, κ. Αθανασία Μαλαβάζου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Βασίλης Μπούκας και ο Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας κ. Σταύρος Σμπόνιας. Εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος παρευρέθηκαν ο Έφορος Πολιτισμού, κ. Νίκος Ζέκης, ο Ειδικός Γραμματέας, κ. Χριστόφορος Ευθυμίου, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, κ. Αντώνης Κοντός, και το μέλος του Δ.Σ., κ. Μαρίνα Τζάκου. 

Ο Δήμαρχος Δωδώνης και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης, κ. Χρήστος Ντακαλέτσης εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης για την παραχώρηση της θεατρικής σκηνής «Νίκος Κούρκουλος» και σε δήλωσή του αναφορικά με την επιτυχημένη παρουσία της «Δωδωναίας Σκηνής» στην Αθήνα, τονίζει τα εξής: «Η θερμή ανταπόκριση των απόδημων Ηπειρωτών στο κάλεσμά μας, μας γεμίζει με χαρά αλλά και με την ελπίδα ότι οι δράσεις πολιτισμού, που ξεκινούν με αγάπη και συνεχίζονται με μεράκι, θα βρίσκουν πάντα άξιους συμπαραστάτες και αρωγούς. Γι’ αυτό και πρόθεση της δημοτικής αρχής του Δήμου μας είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε νέα ιδέα και κάθε δημιουργική προσπάθεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]