Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος:Η ατομική ευθύνη της Εύας Καϊλή δεν θα γίνει συλλογική ,όσο και αν το θέλουν κάποιοι


 Βασικά σημεία της συνέντευξής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Αντιπροέδρου της Βουλής στο MEGA και την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA»:


«Θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι δεν είναι αλήθεια γιατί, νομίζω, κανείς δε θέλει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ωστόσο, η ατομική ευθύνη της κας Καϊλή δεν θα γίνει συλλογική, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι. Χθες το BBC έλεγε για τις σχέσεις της κας Καϊλή με τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Δημητριάδη. Είναι γνωστό ότι η κα Καϊλή είχε απομακρυνθεί από το ΠΑΣΟΚ: αρχικά, όταν ο κ. Ανδρουλάκης απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τότε η κα. Καϊλή υποστήριζε τα ίδια με το Μαξίμου. Έλεγε δηλαδή ότι οι παρακολουθήσεις γίνονται παντού και ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ο μοναδικός που παρακολουθούνταν. Δεύτερον, όταν επρόκειτο να γίνει η συζήτηση της επιτροπής PEGA αυτοί που αντιδρούσαν, ήταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα και η κα Καϊλή. Τέλος, στη ΔΕΘ επέλεξε να πάει στην εκδήλωση με τον κ. Α. Γεωργιάδη και όχι στην συγκέντρωση του κ. Ανδρουλάκη.


Με αυτή την υπόθεση πλήττεται το ελληνικό και το ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα. Τώρα τα ΜΜΕ παίζουν μονοθεματικά την υπόθεση της κας Καϊλή και αυτό το εκμεταλλεύεται η Κυβέρνηση. Γιατί το Μαξίμου θέλει να ασχολούμαστε με αυτό και τίποτα άλλο. Από τότε που βγήκε η είδηση για την υπόθεση του Qatargate, δεν συζητάμε άλλα πολύ σημαντικά θέματα, όπως η παρακολούθηση ενός Υπουργού της Κυβέρνησης, του κ. Χατζιδάκη, που παραδέχεται ότι τον παρακολουθούσαν αλλά δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό.


Το Μαξίμου υπονοώντας ότι η παρακολούθηση Ανδρουλάκη συνδέεται με το σκάνδαλο Qatargate λέει κάτι πολύ αντιφατικό: μόνος του ο Πρωθυπουργός έδιωξε τους κ.κ. Κοντολέοντα και Δημητριάδη γιατί ευθύνονταν για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν λάθος και αν το ήξερε δεν θα το επέτρεπε. Πώς δεν θα επέτρεπε μια παρακολούθηση για ποινικό αδίκημα αν υποθέσουμε ότι έχουν βάση αυτά που υπονοεί το Μαξίμου;


--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]