ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!LIVE Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Όλες οι πληρωμές του Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου

 


Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί    τον Γενάρη καθώς θα αρχίσει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2023 αλλά θα δοθεί και η μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:


Από τις 26 Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να καταβάλουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις μηνός  Φεβρουαρίου 2023 ο  ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) ,το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ . Την ημέρα  αυτή θα  πληρωθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα  καταβάλουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023.

ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΟΤΕ


Με βάση ΑΜΚΑ θα  πληρώσουν το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, οι τράπεζες, ο ΟΤΕ και το Δημόσιο τις συντάξεις στους ασφαλισμένους. Αναλυτικά:


Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα πληρωθούν οι συντάξεις στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Ενώ τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 θα  δοθούν οι συντάξεις στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

 Επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν τη μιάμιση δόση στις 31 Ιανουαρίου 2023

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ τη μιάμιση μηνιαία δόση επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους.

Όπως γνωστοποίησε πρόσφατα με ανακοίνωση ο ΟΠΕΚΑ, «η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόση – δηλαδή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, η οποία για όσους είχαν υποβάλλει την αίτησή τους καταβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022 ».


Σημειώνεται πως οι  δικαιούχοι του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλλει αίτηση Α21 για το έτος 2022 και οι  πολίτες που ξεκίνησαν την δημιουργία αίτησης Α21 και δεν οριστικοποίησαν την υποβολή της,  μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 έως τις 15 Ιανουαρίου 2023 στις 23.59 στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]