ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Άρτα-Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Βασίλη Γιολδάση

 


O Βασίλης Γιολδάσης  υπήρξε ένας αξιοπρεπής και ανιδιοτελής αγωνιστής της αριστεράς.

Με μακρά πορεία στον πολιτικό στίβο, διακρίθηκε για την εντιμότητα και την μαχητικότητά του.

Αγωνίστηκε για τη δημοκρατία και υπερασπίστηκε με πάθος και συνέπεια τις αρχές και τις αξίες του σε όποια θέση βρέθηκε.

O ΣYPIZA ΠΣ Άρτας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια  στη σύντροφο της ζωής του την Λένα , στους δικούς του ανθρώπους , καθώς και στους συντρόφους του.


Νομαρχιακή Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άρτας Ολγα Γεροβασίλη για την απώλεια του Βασίλη Γιολδάση

Ο Βασίλης Γιολδάσης ήταν ένα από τα πολύ σημαντικά σημεία αναφοράς στα πολιτικά πράγματα της Άρτας. Ένας ευθύς, έντιμος, ανιδιοτελής κι αξιοπρεπής αριστερός άνθρωπος. Ένας ωραίος άνθρωπος, που άνοιξε και πλάτυνε δρόμους στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Υποστήριζε με παρρησία τις επιλογές του και μάχονταν γι' αυτές από όλες τις θέσεις, μπροστάρης όποτε χρειάζονταν, εργάτης όποτε καλούνταν, πάντα με σοβαρότητα, εσωτερικότητα, συνέπεια και αγωνιστικότητα.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στη Λένα, στους δικούς του ανθρώπους και στους συντρόφους του.
Αποχαιρετισμός στον Βασίλη Γιολδάση
 
Με βαθειά θλίψη και οδύνη  αποχαιρετούμε τον αγαπημένο φίλο, συμπαραστάτη και σύντροφο στους αγώνες μας Βασίλη Γιολδάση. 
Ο Βασίλης, ακούραστος αγωνιστής και φλογερός ιδεολόγος, καλός και συμπονετικός άνθρωπος, ήταν πάντα στο πλευρό το αδυνάτων και πάλευε με αυταπάρνηση, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο. 
Ο Βασίλης δεν ευτέλισε ποτέ τις ιδέες και τους αγώνες του. Δεν έκανε «σκόντο» στις αρχές του, δεν  συνθηκολόγησε και δεν βολεύτηκε, όταν πολλοί τριγύρω του το έπρατταν.
Ο Βασίλης, πάντα με το κεφάλι ψηλά, προσπερνούσε τις πίκρες κι απογοητεύσεις που του έδωσαν πρόσωπα και πολιτικές καταστάσεις και συνέχιζε την αγωνιστική του πορεία, με συνέπεια και ήσυχη συνείδηση.

Ο Βασίλης ήταν κι αυτός που άνοιξε νέους δρόμους στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Άρτας. Από το 1998 με την «Κίνηση Πολιτών», που διεκδίκησε τον Δήμο Αρταίων, φέρνοντας πολύ καλά ποσοστά για τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό χώρο του τόπου μας και αφήνοντας «εποχή» για το ήθος, την δυναμική παρουσία και τη συνέπειά του αρχικώς στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και εν συνεχεία του  Νομαρχιακού Συμβουλίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, ο Βασίλης διακρίθηκε για την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, την μελέτη και την επεξεργασία θέσεων και προτάσεων, κερδίζοντας πάντα τον σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων.

Ο Βασίλης υπήρξε υπόδειγμα για όλους μας. Ήταν πάντα δίπλα μας με τις γνώσεις και την εμπειρία του και μας στήριξε έμπρακτα όχι μόνο στις δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις του 2014 και 2019, αλλά και καθημερινά με τις συμβουλές και την παρουσία του σε κάθε μάχη μας, μικρή ή μεγάλη.

Η Άρτα, οι συντοπίτες και οι φίλοι του, η καθημερινή παρέα του στην πλατεία Μονοπωλίου και αλλού, αλλά πρωτίστως εμείς, οι σύντροφοι και συνοδοιπόροι του στους αγώνες, θα μείνουμε πραγματικά φτωχότεροι.
Ο Βασίλης θα μας λείψει πολύ. Θα είναι όμως πάντα κοντά μας, στις καρδιές και στο μυαλό μας, σε καθετί που θα κάνουμε από δω και πέρα, μικρό ή μεγάλο.

Μαζί με τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύντροφο της ζωής του Λένα, που τον αγάπησε βαθειά και του στάθηκε με αυταπάρνηση ως το τέλος της ζωής του, στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας και σε όλους του λοιπούς οικείους  και φίλους του.

«…Αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για την ειρήνη και το δίκιο» γράφτηκε από την πένα του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη και ήταν σαν να γράφτηκε ακριβώς για τον Βασίλη.

Αγαπημένε μας Βασίλη, θα είναι διαφορετική η καθημερινότητά μας χωρίς εσένα. Θα σε θυμόμαστε όμως πάντα με αγάπη και θα σε έχουμε μαζί μας, σε όλους τους μελλοντικούς μας αγώνες.

Καλό σου ταξίδι.
11/11/2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΑΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]