ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Διάλογος με το Επιχειρείν: Στην επιχείρηση “Κολιός” ο Δήμαρχος Αρταίων


Την Αρτινή εταιρεία παραγωγής εμπορίας και εξαγωγής κυρίως ακτινιδίων αλλά και εσπεριδοειδών, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στο πλαίσιο των επισκέψεων και των συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς της περιοχής και του «διαλόγου με το επιχειρείν». Εκεί συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης Χρήστο και Γιώργο Κολιό, με την παρουσία πάντα του κ. Γιάννη  πατέρα τους, πρωτεργάτη της εταιρείας, όπου συνομίλησαν για θέματα της επιχείρησης και της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων.

 

Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης από τους επιχειρηματίες, με τον Δήμαρχο να βλέπει από κοντά την διαδικασία της τυποποίησης/ συσκευασίας και να ενημερώνεται  για την διαδικασία της εξαγωγής των προϊόντων.


«Δεν έχει φτιάξει τυχαία η Άρτα τη καλή φήμη της, σχετικά με τα ακτινίδια. Γιατί η γη, θέλει και τους κατάλληλους ανθρώπους για να δώσει το καλύτερο της. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την επιχείρηση του Χρήστου  και του Γιώργου Κολιού,  όπως διαπίστωσα και από κοντά. Μια επιχείρηση, πραγματικό πρεσβευτή του αρτινού ακτινιδίου στην παγκόσμια αγορά. Για αυτό είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την επίσκεψη του ο κ. Τσιρογιάννης.



 Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής μας Αρχής να στηρίξει τις επιχειρήσεις, να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα παραγόμενα είδη και παράλληλα να αναδείξει το αξιόλογο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]