Ιωάννινα:Τελευταίες Παραστάσεις του έργου "Πάλι Καλά"

 


Τελευταίες παραστάσεις τη Δευτέρα 26/12 και την Τρίτη 27/12 για το έργο «Πάλι Καλά» που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το φετινό Δεκέμβρη η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου «ΣΥΝΘΕΣΗ». Η παράσταση που αποκόμισε ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια και αγκαλιάστηκε από το Γιαννιώτικο κοινό βρίσκεται στην 4η εβδομάδα της και βαδίζει για το τελικό της διήμερο στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ (Αραβαντινού 14). 

Οι δύο συνταρακτικοί μονόλογοι του Βασίλη Κατσικονούρη, ο θρυλικός «Μάκης» και το συγκλονιστικό «Μπουφάν της Χάρλεϋ» αντιμετωπίζουν τη μοναξιά και την ανθρώπινη ματαίωση με ευαισθησία και τρυφερότητα σ’ ένα σκληρό κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο συναισθηματικό ταξίδι που παρασέρνει το θεατή από το κωμικό στο τραγικό. Αν και φαινομενικά οι καταστάσεις και η συμπεριφορά των ηρώων είναι χιουμοριστικά, κάτω από την επιφάνεια βρίσκονται δύο ανθρώπινα ναυάγια γεμάτα χαμένες ελπίδες και ανεκπλήρωτα όνειρα που οδηγούν με καταιγιστικό ρυθμό σε ένα απρόσμενο και ανατρεπτικό φινάλε που καθηλώνει το κοινό. 

Στους ιδιαίτερα απαιτητικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Κώστας Βενέτης και η Έλλη Κατσάνου. Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Δημήτρη Κατσάνου. 

Οι δύο τελευταίες παραστάσεις του «Πάλι Καλά» θα δοθούν τη Δευτέρα 26/12 και την Τρίτη 27/12 στις 21:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 8,00€ (κανονικό) και 6,00€ (μειωμένο). Τηλεφωνικές κρατήσεις: 6847691698. Προπώληση στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ, Σίνα 2 (και τις ημέρες των αργιών). 

Η παράσταση που δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]