Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, για την έλευση του Νέου Έτους.



Ένας χρόνος τελειώνει σε λίγο, ένας χρόνος που δεν ήταν ανέφελος, αφού ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεδομένα και αυτονόητα ανατράπηκαν, νέες προκλήσεις γεννήθηκαν.
Ένας χρόνος τελειώνει που μας δίδαξε πολλά, αφού το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας κλήθηκε να ανταποκριθεί με αξιοπιστία και επαγγελματισμό στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι με αυταπάρνηση και σκληρή προσπάθεια. Μια προσπάθεια, την οποία συνεχίζουμε για το καλό της Κοινωνίας και των συμπολιτών μας.
Στη ρευστότητα και ανασφάλεια των καιρών, η Ελληνική Αστυνομία αντιτάσσει το σεβασμό στο κράτος δικαίου, στην ανθρώπινη ζωή, στη διαφορετικότητα και στην ισότητα των πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.
Στην αυγή του νέου χρόνου, ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, σας καλώ όλους να θέσετε τα θεμέλια για το νέο, σύγχρονο πρόσωπο της Αστυνομίας που διέπεται από ανθρωπιστικές Αξίες και Αρχές. Στόχος μας είναι η καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης με τον πολίτη και η εμπέδωση ενός ασφαλούς και ειρηνικού περιβάλλοντος, απαραίτητου για την ευημερία και την ανάπτυξη στην κοινωνία.
Ο χρόνος που σε λίγο ξεκινάει ας είναι ένας χρόνος συλλογικής προόδου και προκοπής. Η αφετηρία μίας καλύτερης εποχής.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

Χρόνια Πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]