ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Δωδώνης για τους μαθητές του!

 


Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη στους μαθητές του Δήμου Δωδώνης διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο, η δημοτική αρχή. Φέτος, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, συνεργάστηκαν η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Δωδώνης, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης και η θεατρική του ομάδα «Δωδωναία Σκηνή».

Στη γιορτή πήραν μέρος όλοι οι μαθητές από τα δημοτικά σχολεία Επισκοπικού, Αβγού, Κρυφοβού, Μουσιωτίτσας, Ρωμανού και από τα νηπιαγωγεία Κρυφοβού και Μουσιωτίτσας. Οι μαθητές μετακινήθηκαν προς και από το Δημαρχείο με λεωφορεία που μίσθωσε η Σχολική Επιτροπή.

Τα παιδιά, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ, κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, με τα οποία στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δημαρχείου, υπό τους ήχους τραγουδιών.

Στη συνέχεια, οι ηθοποιοί της «Δωδωναίας Σκηνής» αφηγήθηκαν στα παιδιά επιλεγμένα κείμενα από το κλασσικό παραμύθι του Καρόλου Ντίκενς «Σκρουτζ, Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία».

Λίγο πριν τη λήξη της γιορτής, ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνισή του, ενθουσιάζοντας τους μικρούς μαθητές και τους μοίρασε δώρα και ευχές. 


Η γιορτή φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, η οποία ήταν γεμάτη από χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια, με όμορφες μουσικές, για να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές σε μια εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και χυμούς και τα παιδιά έφυγαν από το Δημαρχείο με την πιο γλυκιά γεύση.

Σε δήλωσή του για τη χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή, ο Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης τόνισε: «Στα χρόνια του έντονου δημογραφικού προβλήματος για τη χώρα μας και της ερήμωσης των χωριών μας, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, ως τοπική αρχή, είναι να έχουμε… το νου μας στα παιδιά. Η σταθερή φροντίδα και συνεχής βελτίωση των σχολικών μας υποδομών είναι υποχρέωση, το να κερδίσουμε το χαμόγελο των μαθητών του Δήμου μας χαρίζοντάς τους ένα μικρό δώρο, είναι χαρά μας».

(Φωτογραφίες George Zigouris)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]