ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Με κλαρίνα και χορούς στους δρόμους της πόλης![βίντεο-φωτό]


Με τις πληρότητες   στα Γιάννενα και στο νομό να κυμαίνονται σε  πολύ υψηλά επίπεδα  τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά η αποψινή βραδιά   θυμίζει εποχές που η πανδημία μας είχε κάνει να ξεχάσουμε.
 Τόσο στο εσωτερικό των νυχτερινών μαγαζιών όσο και  στο εξωτερικό παρά την υγρασία   μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες έχουν γίνει ένα και   όπως φαίνεται είναι αποφασισμένοι  απόψε παραμονή Χριστουγέννων  να περάσουν καλά !
 Με  ποτό και μεζέδες  ανά χείρας,με μουσικές  για όλα τα γούστα  στη διαπασών  αλλά και υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής σε διάφορα σημεία της πόλης  δεν θα μπορούσαν  φυσικά  να λείπουν  και οι  χοροί !
Το σκηνικό αυτό που στερήθηκε ο κόσμος για 2 χρόνια λόγω της πανδημίας ,απόψε παραμονή Χριστουγέννων  θα το ζήσει και θα το χαρεί μέχρι πρωίας...
Σημειώνεται ότι ο Δήμος  λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών  αποφάσισε   για κάποιες ώρες  να "πεζοδρομήσει"  παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2   κεντρικές οδούς  της πόλης  ,την Ανεξαρτησίας και τη Χαριλάου Τρικούπη   









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]