«ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» Κλήση στον πατέρα Αντώνιο ως ύποπτο για ασέλγεια σε ανήλικους


 Κλήση ως ύποπτος για δύο βαρύτατες σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου, έλαβε από την Εισαγγελία ο πατέρας Αντώνιος, υπεύθυνος της δομής, ενώ επτά υπάλληλοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών.


Όπως έγινε γνωστό, η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση που έχει αποσταλεί στον πάτερ, αφορά το κακούργημα της ασέλγειας σε βαθμό κακουργήματος ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται  δύο περιπτώσεις φιλοξενούμενων αγοριών. Επίσης του ζητούνται εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων προσώπων κατά συρροή.


Σημειώνεται πως με την ολοκλήρωση της έρευνας των δύο Εισαγγελέων Ανηλίκων, Αικ. Κοπελάκη και Δάφνης-Κυριακής Τσίχλη σε ότι αφορά την υπόθεση των καταγγελιών κακοποίησης παιδιών που έγιναν σε βάρος στελεχών του ΜΚΟ, θεωρείται πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις τόσο για τον πάτερ αλλά και για άλλα πρόσωπα που εργάζονταν στους χώρους που φιλοξενούνται ανήλικα.


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως κλήσεις σε ανωμοτί κατάθεση στην Εισαγγελία Ανηλίκων έχουν δοθεί σε τρεις υπαλλήλους της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Αθήνα, και από δύο σε αυτές της Χίου  και του Βόλου αντίστοιχα. Οι έξι θα καταθέσουν ως ύποπτοι για πρόκληση σωματικών βλαβών σε παιδιά ενώ η γυναίκα υπάλληλος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο για αδικήματα που αφορούν την περίοδο από 2020 έως 2022. 

ΠΗΓΉ

(Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]