ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.


 «Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι, αγαπητά μας παιδιά σας εύχομαι ολόκαρδα καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ειρήνη, πρόοδο, ανάπτυξη και προκοπή σε όλους!

Να έχουμε όλοι καλή πρωτοχρονιά με αισιοδοξία, χαμόγελο και αυτοπεποίθηση!

Η νέα χρονιά του 2023 ξεκινά γεμάτη από προκλήσεις, στόχους και ελπίδα στην Πρέβεζα που αλλάζει και συνεχώς εξελίσσεται κάνοντας με σταθερότητα και συνέχεια βήματα προς τα εμπρός.

Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε με αυτοπεποίθηση και δυναμική το νέο έτος 2023 στο Δήμο της καρδιάς μας, ως ένα έτος ορόσημο αλλά και ένα νέο έτος γέφυρα και συνέχειας στην επίτευξη των πολλών και σπουδαίων που καταφέραμε με συνέπεια, σκληρή εργασία, προσήλωση και σχέδιο στην πορεία της ολοκλήρωσης του οράματος όλων των Δημοτών. 

Σε αυτή την πορεία ξεκινήσαμε, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε μαζί με τη συμφωνία της νίκης όλων των Δημοτών και υλοποιώντας και κατακτώντας κάθε μέρα μία θέση ψηλότερα και ένα βήμα προς τα εμπρός μέσα από κάθε νέο έργο, νέα ανάπτυξη και νέα υποδομή όπου χτίζουμε και αναπτύσσουμε το παρόν που αξίζουμε και επιθυμούμε αλλά και το μέλλον που οραματιζόμαστε και είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε σε κάθε επίπεδο.

Ως Δήμαρχος του Δήμου Πρέβεζας για ακόμη μία φορά θέλω να ευχαριστήσω και συγχαρώ για την προσπάθεια και την εκπλήρωση της αποστολής και του καθήκοντος, στο σημείο που ο καθένας μπορεί και φτάνει ως προς το την πορεία του οράματος της Πρέβεζας που άλλαξε και αλλάζει, όλο το προσωπικό του Δήμου κάθε βαθμίδος και ειδικότητας, την ομάδα των αιρετών της Δημοτικής Αρχής αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο. 


Επίσης τις θερμότερες των ευχών μου για όσους μέσα στη διάρκεια των εορτών έδωσαν το παρών στο καθήκον και στις εργασίες τους προσφέροντας σε όλους ευχάριστες, ασφαλείς και όμορφες στιγμές τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι, κάθε ηλικίας και απανταχού της υφηλίου,

Εύχομαι σε όλους σας προσωπικά, στις οικογένειες και στα σπιτικά σας, ένα ευτυχισμένο με υγεία νέο έτος 2023 γεμάτο από αγάπη, προκοπή, ανάπτυξη και επιτυχίες για εσάς, τον τόπο μας αλλά και την πατρίδα μας. 

Το 2023 δεν αποτελεί το τέλος της αρχής αλλά έτος κατάκτησης  των όσων πετύχαμε μαζί με συνέπεια από την αρχή της συμφωνίας των Δημοτών και το έτος όπου θα επισφραγιστεί η συνέχεια της ολοκλήρωσης της σταθερής μας κοινής πορείας ακόμα πιο ενωτικά, ακόμα πιο δυναμικά και ακόμα πιο στοχευμένα και παραγωγικά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]