Στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας συμμετείχε ο Ν.Ο.Ι.


Με τη συμμετοχή 18 αθλητών έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής κωπηλασίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα καινούριο αγωνιστικό Πρωτάθλημα στο οποίο οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:


Κωσταγυιού Μαρία: 5η θέση ανάμεσα σε 70 συμμετοχές στο αγώνισμα των 1000 μέτρων ηλικίας 13-14 ετών.

Μουσελίμης Ιάσονας:  4η θέση ανάμεσα σε 86 συμμετοχές στο αγώνισμα των 1000 μέτρων ηλικίας 13-14 ετών, στο ίδιο αγώνισμα ο αθλητής του Ν.Ο.Ι. Κουτσαβέλης Παύλος κατέλαβε την 6η θέση και ο Κρικώνης Παύλος την 13η θέση.

Γιουγλή Σύλβια, Κωσταγυιού Μαρία, Λάππα Πολυξένη και Κάσκαρη Βασιλική: ανάμεσα σε 15 συμμετοχές κατέλαβαν την 2η θέση στο αγώνισμα της Σκυτάλης 1000 μέτρα (4x) Γυναικών ηλικίας 12-14 ετών


Ντάρας Δημήτρης, Τάσσης Βασίλης, Μήτσος Κωσταντίνος και Φαρμάκης Γιώργος: ανάμεσα σε 19 συμμετοχές κατέλαβαν την 3η θέση στο αγώνισμα της Σκυτάλης 1000 μέτρα (4x) Ανδρών ηλικίας 12-14 ετών.

Δημητρίου Χρήστος (2007) και Ζάρρας Αλέξανδρος (2007): ανάμεσα σε 17 συμμετοχές κατέλαβαν την 6η θέση στο αγώνισμα της  Σκυτάλης 1000 μέτρα (2x) Ανδρών, αντιμετωπίζοντας αθλητές μεγαλύτερων ηλικιών.

Παλαιοπάνος Θανάσης:  3η θέση στο αγώνισμα 2000 μέτρα open Ανδρών

Παλαιοπάνος Θανάσης, Παλαιοπάνος Λεωνίδας, Φαϊτάς Παύλος και Κούτρας Δημήτρης: ανάμεσα σε 11 συμμετοχές κατέλαβαν την 5η θέση στο αγώνισμα της Σκυτάλης 2000 (4x) Ανδρών.Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει όλους τους αθλητές του Ομίλου για την εξαιρετική τους εμφάνιση καθώς και όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, ανεξάρτητα από την κατάκτηση μεταλλίων. 

Παράλληλα ευχαριστεί, για την ευγενική της χορηγία, την εταιρεία "Μελίσσιτος" που διέθεσε μπάρες με τα πιο αγνά υλικά για την ενέργεια των αθλητών, τόσο σε όσους πήραν μέρος στο 1ο ΠΠΚ, αλλά και σε όσους αθλητές παρέμειναν για προπόνηση στο σωματείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]