Στην Κόνιτσα το 10ο τουρνουά Handball Παμπαίδων Β΄



Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Κόνιτσας η έναρξη του 10ου τουρνουά Χριστουγέννων Παμπαίδων Β’ (12-13 ετών) με διοργανωτή τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Be active, την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Κόνιτσας υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί απο 27-30 Δεκεμβρίου, συμμετέχουν πέντε (5) ομάδες και οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κόνιτσας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Μετέχουν ο Α.Ο. Ιωαννίνων, ο Κερκυραϊκός ΓΣ, η ΧΑΝΘ από Θεσσαλονίκη, ο Φέρωνας από τη Βέροια και ο Αερωπός από την Έδεσσα.

 


Ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου καλωσόρισε τους αθλητές και συνεχάρη τους διοργανωτές, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα παρέχει ό,τι χρειάζεται για την επιτυχή έκβαση του τουρνουά που διοργανώνεται στην Κόνιτσα επί σειρά ετών,   ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου Βασίλης Γοργόλης και ο κύριος διοργανωτής του τουρνουά Ιωάννης Καραμπίνας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]