Επιτυχίες και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο για τον γιαννιώτικο σύλλογο Taekwon-do Πρωτέα Ιωαννίνων!

 


TAE KWON-DO ITF ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  PLOVDIV – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2022


Επιτυχίες και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο για τον γιαννιώτικο σύλλογο Taekwon-do Πρωτέα Ιωαννίνων.  

Στην πόλη  Plovdiv της Βουλγαρίας, πραγματοποιήθηκε από της 11-13 Νοεμβρίου το ανοιχτό  πρωτάθλημα συλλόγων Taekwon-do για το 2022. Σύλλογοι από όλη την Ευρώπη βρέθηκαν εκεί με τους αθλητές τους σε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική διοργάνωση. 


Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 ) έδωσε το παρόν με 5 αθλητές και αθλήτριες ( Παπαδιώτη Αικατερίνη Ντάκουλας Γεώργιος,, Σκουλίκας Παντελής, Θωμάς Σπυρίδων και Θωμά Εύα)


   Οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν  3 Χρυσά και 4 Αργυρά Μετάλλια, στις τεχνικές (Tul) και στις μάχες (Sparring), πιο αναλυτικά:Παπαδιώτη Αικατερίνη με δύο Χρυσά μετάλλια στην κατηγορία έως 64 κιλά Νεανίδων και    

                                          στις τεχνικές 2 Dan Νεανίδων.  

Ντάκουλας Γεώργιος με ένα Χρυσό στις τεχνικές 2 Dan Ανδρών και Αργυρό στην κατηγορία 

                                     έως 71 κιλά Ανδρών.

Σκουλίκας Παντελής ένα  Αργυρό μετάλλιο  στην κατηγορία έως 85 κιλά Εφήβων, ο οποίος δε 

                                    συνέχισε στον τελικό λόγο τραυματισμού στο πόδι του στον ημιτελικό.

Θωμά Εύα ένα Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Κορασίδων έως 50 κιλά.

Θωμάς Σπυρίδων ένα Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία τεχνικές 1 Gup Εφήβων.    Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. «Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μέρος της προετοιμασίας των αθλητών του συλλόγου μας για τα επόμενα επίσημα πρωταθλήματα Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό (Ιταλία) και Παγκόσμιο (Καζακστάν). Θα ακολουθήσουν και άλλες αθλητικές διοργανώσεις και προπονήσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ώστε οι αθλητές μας να φτάσουν στην υψηλότερη αγωνιστική απόδοση και φέτος. Ακολουθεί σκληρή προπόνηση και προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί σέ όλα τα επίπεδα. Όπως έχω αναφερθεί ξανά, δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για πολλά χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο συλλόγου. Έτσι η συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική διοργάνωση ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα. Έχουμε καταφέρει να έχουμε γιαννιώτες αθλητές στην Εθνική Ομάδα με μεγάλες διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο αυτή η προσπάθεια γίνετε όλο και πιο δύσκολη. Εύχομαι στους αθλητές μου υγεία, μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε το ίδιο καλά και αυτή τη χρονιά. 


Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των αθλητών μας, που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι».   

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων «Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών» 

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661 

www.acproteas.gr                

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]