Ιωάννινα:Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη φιλοξενία επιχειρηματιών στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου

 


Γι αυτούς και με αυτούς κυβερνάνε 


Η φιλοξενία της Δημοτικής Αρχής Ελισάφ-Γκόντα-Μπαρτζώκα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας που οργάνωσαν στην πόλη ένα σεμινάριο, ήταν τόσο θερμή που έβαλαν τους επιχειρηματίες να καθίσουν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ! 


Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι η Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή είναι το πολιτικό προσωπικό των επιχειρηματικών ομίλων.


Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι τα έργα τους δεν έχουν στόχο να καλύψουν τις λαϊκές ανάγκες, αλλά τα συμφέροντα των επιχειρηματιών.


Η εκδήλωση προφανώς και θα μπορούσε να γίνει σε κάποια άλλη αίθουσα του Δήμου όπως για παράδειγμα στο Πνευματικό Κέντρο ή στα "Παλιά σφαγεία". Η δημοτική αρχή όμως ήθελε να προβάλει τους επιχειρηματίες, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό :  για τους επιχειρηματίες και με τους επιχειρηματίες κυβερνάμε. 


ΥΓ Ο λαός μπορεί να περιμένει 3 και 4 ώρες στις καρέκλες σαν φτωχός συγγενής, όταν τελικά έρχεται ένα θέμα του για συζήτηση, όπως οι κάτοικοι της οδού Ιμβριώτη, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχαν αιτηθεί από μήνες για ένα απλό θέμα, το οποίο τελικά η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να το αναβάλει ! Είπαμε…για άλλον κυβερνάν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]