Το Happy Traveller ταξιδεύει στο Βορειοανατολικό! Ζαγόρι-Σάββατο 5 Νοεμβρίου!


 Αυτήν την εβδομάδα   η εκμπομπή "Happy Traveler  θα μας ταξιδέψει εντός Ελλάδος στην αγαπημένη  Ήπειρο  .Αυτή τη φορά η  εκπομπή θα αναδείξει τη  λιγότερο γνωστή πλευρά του Ζαγορίου. 

Όπως σημειώνει σε σχετικό  post ο Ευτύχης Μπλέτσας θα μας ταξιδέψει στο  Ηλιοχώρι με τον παραδεισένιο καταρράκτη για βουτιές στα δροσερά νερά του. 


"Θα δούμε τη Σαρακατσάνικη στάνη στον γυφτόκαμπο, το Βρυσοχώρι και τη γέφυρα του Αώου όπου θα αράξουμε για πικ νικ. 

-Θα οδηγήσουμε σε καταπράσινα τοπία θαυμάζοντας τα πυκνά δάση της Πίνδου και θα φτάσουμε στη Βωβούσα ένα από τα πιο όμορφα χωριά όλης της Ελλάδας, που το χωρίζει στα δύο ο ποταμός Αώος. 

-Επόμενη στάση η Βάλια Κάλντα και το αρκουδόρεμα οπου θα φτάσουμε μετά από πεζοπορία διπλα στο ποτάμι και στο δασικό μονοπάτι. 

Μετά από μια φουλ μέρα περπατήματος (και τρεξίματος) στη φύση θα απολαύσουμε την τοπική κουζίνα θα κάνουμε μια χαλαρή βόλτα με το ποδήλατο και θα διανυκτερεύσουμε στη φύση απολαμβάνοντας το φως του φεγγαριού με τον ήχο της κιθάρας και της φυσαρμόνικας. 

-Το ταξίδι   θα ολοκληρωθεί με πέρασμα από το χωριό Φλαμπουράρι στο Ανατολικό Ζαγορι, την παραμυθένια λίμνη με νούφαρα και την τεχνίτη λίμνη των πηγών Αώου. 

Ένα ιδιαίτερο ταξίδι σε κρυφές ομορφιές της χώρας μας!

🔴Happy Traveller Βόρειοανατολικο Ζαγόρι στην Ήπειρο.

-Αυτο το Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στις 17:45 στον ΣΚΑΙ. 

#HappyTraveller #Epirus #Greece #TvShow"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]