ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μετά την κατακραυγή ...το καφέ που έδιωξε ηλικιωμένους ...σχεδιάζει πάρτι αποκλειστικά για την τρίτη ηλικία...

 


Μετά τη δημόσια κατακραυγή που προκάλεσε το περιστατικό σε καφετέρια της πρωτεύουσας   που έδιωξε ηλικιωμένους οι οποίοι  θέλησαν να καθίσουν για να πιουν τον καφέ  τους  στη Νέα Σμύρνη όπως μετέδωσε η εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται "  φέρεται να σχεδιάζει πάρτι μόνο για ηλικιωμένους .

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη όταν δύο ηλικιωμένοι που πήγαν στο μαγαζί ενημερώθηκαν από υπάλληλο ότι δεν μπορούσαν να καθίσουν .Για κακή τύχη της καφετέριας παρών στο περιστατικό ήταν ο Κωστής Πιερίδης που κατήγγειλε το περιστατικό με εκτενή ανάρτηση στο facebook .

Η επιχείρηση μετά την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα τοποθετήθηκε δημόσια με τον ιδιοκτήτη  της  να ισχυρίζεται πως η εκδίωξη των ηλικιωμένων  οφείλεται σε λάθος χειρισμό του υπεύθυνου της πρωινής βάρδιας ο οποίος απολύθηκε από το μαγαζί .

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα όπως μετέδωσε η εκπομπή θέλοντας να αλλάξει το κλίμα φέρεται να τηλεφώνησε στο Α ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και πρότεινε την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει ένα πάρτι με Dj στο μαγαζί το οποίο θα είναι μόνο για ηλικιωμένους .

Σημειώνεται ότι αυτό που συνέβη εκτός από απαράδεκτο   και καταδικαστέο είναι και παράνομο .

Υπάρχει απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης το 2006 που επικυρώθηκε και από το Εφετείο σύμφωνα με την οποία η συμπεριφορά αυτή είναι προσβολή της προσωπικότητας και ο πολίτης μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη .

Στην υπόθεση του 2006 είχε δοθεί αποζημίωση 1000  ευρώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]