ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Δωδώνης :Η καθυστερημένη και μισή ενημέρωση ...έφερε την αποχώρηση δημοτικών συμβούλων πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ...


 Επιστολή διαμαρτυρίας   απέστειλαν   προς τον πρέοδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δωδώνης για     την καθυστερημένη ενημέρωση εισηγήσεων για τη μηνιαία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31 Οκτωβρίου .

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην εν λόγω επιστολή οι δημοτικοί σύμβουλοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση καθώς δεν είχαν στη διάθεσή τους όλες τις εισηγήσεις ώστε να μπορέσουν να τις μελετήσουν .

Απευθυνόμενοι προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δωδώνης  οι δημοτικοί σύμβουλοι σημειώνουν πως η τακτική αυτή τους προσβάλλει και ζητούν να επανέλθει σε νόμιμους ρυθμούς η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου για το καλό του Δήμου και των δημοτών .....


Η επιστολή διαμαρτυρίας


ΠΡΟΣ  

ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ

Κ. Πρόεδρε

Όπως γνωρίζετε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 15:22, μας αποστείλατε με e-mail Πρόσκληση για τη μηνιαία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης, την 31/10/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στο Δημοτικό κατάστημα. Την ίδια ημέρα και ώρα 12:56, μας αποστείλατε e-mail με τέσσερις εισηγήσεις, ώρα 15:26 λάβαμε e-mail με ένα ακόμη θέμα από τα επτά που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη, το οποίο ήταν η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού (τακτικό φαινόμενο να έρχεται πάντα την τελευταία στιγμή), οι υπόλοιπες εισηγήσεις δεν μας ήρθαν ποτέ. 

Πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου, ήρθαμε στην έδρα και σας ενημερώσαμε, ότι δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε σε ένα Συμβούλιο χωρίς να έχουμε όλες τις εισηγήσεις ώστε να προλάβουμε να τις μελετήσουμε. Η απάντηση που λάβαμε ήταν «τι να σας πω εγώ», ενώ κατά την έναρξη του συμβουλίου αναφέρατε εσείς και ο Δήμαρχος, ότι πρώτη φορά σας συμβαίνει να έρχονται οι δημοτικοί σύμβουλοι και να αποχωρούν πριν τη συνεδρίαση, χωρίς να αναφέρετε καν τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής μας.

Κ.  Πρόεδρε, όλα αυτά μας προσβάλουν σαν ανθρώπους και σαν δημοτικούς συμβούλους και απαιτούμε να επαναφέρετε σε νόμιμους ρυθμούς τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, για το καλό του Δήμου και των δημοτών. 

 Μετά τιμής


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δωδώνης

Αναστασίου Φώτιος

 Βασιλείου Πέτρος

 Βλάχος Γεώργιος

 Ζυγούρης  Φώτιος

 Λιόντος  Κωνσταντίνος

 Λώλος Νικόλαος

Μπακόλας Βασίλειος


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:     Α) Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Δωδώνης. 

       Β) Προέδρους τοπικών κοινοτήτων Δήμου Δωδώνης

       Γ) Μ.Μ.Ε.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]