Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Ιωάννινα
Χωρίς κανένα ίχνος σοβαρότητας για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η Ήπειρος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης  Οκτωβρίου.

Έλαβε υποκλίσεις, κιλίμια, μπουχαροποδιές, έκανε ορθοπεταλιές, φωτογραφήθηκε και απλώς έφυγε!

Κανένα από τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ήπειρος και η ΠΕ Ιωαννίνων δεν απασχόλησε τον κ. Μητσοτάκη αλλά  ούτε και  τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για να συζητήσουν. 

«Ξεχάστηκαν» οι οδικοί άξονες, η επέκταση της Ιόνιας οδού προς την Κακαβιά, τα προβλήματα των ορεινών όγκων, το ΠΔ Λίμνης, τα αδιέξοδα του πρωτογενούς τομέα, η επιχειρηματικότητα και άλλα.

Το μόνο που δεν ξεχνά η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η καθημερινή προσπάθεια  δημιουργίας μιας εικονικής πραγματικότητας. 

“Με market pass” και επιδόματα όμως  δεν  μπορούν να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα. Οι πολίτες τους έμαθαν και αυτούς, ο Ελληνικός λαός και οι επιχειρήσεις αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι της ακρίβειας που η κυβέρνηση της ΝΔ δημιούργησε. 

Ας σταματήσουν τις business και τους προσωπικούς πλουτισμούς πάνω στα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος των πολιτών και ας ασχοληθούν επιτέλους με γενναίες λύσεις και παρεμβάσεις που το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ προτείνει,  για την αποστροφή του κλίματος  πριν η χώρα οδηγηθεί σε νέα  χρεοκοπία και καταστροφή με τη σφραγίδα και πάλι της ΝΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]