ΠΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Φέρε σε εμάς τα παλιά σου ρούχα και παπούτσια!


 Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΜΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα οφέλη της ανακύκλωσης και την προσφορά της στο θεσμό της κυκλικής οικονομίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει εκδήλωση αφιερωμένη στην ανακύκλωση ρούχων και παπουτσιών με τίτλο,



ΠΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


ΦΕΡΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ


Στην σύγχρονη εποχή η διαχείριση των οικιακών αποβλήτων έχει υψηλό κόστος το οποίο επιβαρύνει του ίδιους τους καταναλωτές.


Η στροφή όλων μας στην ανακύκλωση κάθε απόβλητου που παράγουμε μπορεί να βοηθήσει τον κάθε έναν ξεχωριστά αλλά και όλους μας συλλογικά και να εδραιώσει τον θεσμό της κυκλικής οικονομίας έτσι ώστε κάθε υλικό να κάνει πολλούς κύκλους χρήσης πριν τελικά καταστραφεί.


Η εκδήλωση μας έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων 

( Αθλητών, Μαθητών, Φοιτητών ) για την ανακύκλωση ειδών ενδυμασίας και υπόδησης.


Δεν πετάμε τίποτα και για όλα υπάρχει τρόπος επαναχρησιμοποίησης.


Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο και θα μοιραστούν Πλούσια Δώρα μετά από κλήρωση για όλους αρκεί vα φέρουν μαζί τους παλιά ρούχα και παπούτσια.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μας θα διεξαχθεί στiς 17.00 ο αγώνας μπάσκετ για το πρωτάθλημα U21 2022-2023 μεταξύ των ομάδων Ανδρών Νέων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΟΜΑΔΩΝ της ΕΣΚΑ-Η (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας - Ηλείας ) που αποτελείται από τις ομάδες, ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ – ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ.


Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ και με την στήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ από τις 13.00 μμ έως τις 18.00 μμ στο Νέο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]