ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα :Διάλογο με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία των Χαλκιάδων, για την Δημοτική ΑρχήΘέματα που αφορούν την περιοχή των Χαλκιάδων συζήτησαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στο πλαίσιο του «Διαλόγου με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία», που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. 

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στους Χαλκιάδες,  συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου, ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Δημήτρης Σφήκας, η Γενική Γραμματέας Εύη Βασιλάκη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αποστόλης Βασιλάκος, Μέλη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Α.Ο Φιλοθέης, Μέλη της Κοινότητας και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι και τοποθετηθήκαν.

Τα μέλη της Δημοτική Αρχής ανέλυσαν το σχεδιασμό του Δήμου για την περιοχή με τα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, αυτά που υλοποιούνται, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο. Οι πολίτες από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και για τη συνεργασία που υπάρχει έως τώρα. 


Ειδικότερα, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης,  ενημέρωσε για την ολοκλήρωση των εργασιών της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου, της τοποθέτησης ελαστοσυνθετικού τάπητα στα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού του Γυμνασίου και του Μουσικού Σχολείου, για την κατασκευή νέου κυκλικού κόμβου επί της Εθνικής οδού, για τις ασφαλτοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας αλλά και  για διάφορα τεχνικά έργα που προγραμματίζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]