ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη -6 Νεκροί και 53 τραυματίες

  

νεότερη ενημέρωση 19.20 
6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 53 τραυματίστηκαν 

Δήλωση σχετικά με την έκρηξη έκανε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Bozdağ.

Σε δήλωσή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Bozdağ είπε: «Εύχομαι το έλεος του Θεού σε όσους έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη που σημειώθηκε στην οδό Istiklal στην περιοχή Beyoğlu της Κωνσταντινούπολης.Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου  κ στους οικείους τους και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησε δικαστική έρευνα για την έκρηξη.   Διορίστηκαν οκτώ εισαγγελείς για την αποτελεσματική διεξαγωγή της έρευνας και δύο αναπληρωτές . Το περιστατικό ερευνάται αποτελεσματικά σε όλες τις πτυχές του. Κανείς  δεν θα πρέπει να έχει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι οι δυνάμεις ασφαλείας  της χώρας θα εντοπίσουν και θα συλλάβουν τον δράστη ή τους δράστες σε σύντομο χρονικό διάστημα »


Σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Istiklal της Κωνσταντινούπολης  και σύμφωνα με το haberler.com  μέχρι στιγμής δεν έχει   ξεκαθαρίσει από τι προκλήθηκε .

Στην περιοχή που ήταν γεμάτη από κόσμο  έσπευσαν   ισχυρές πυροσβεστικές   αστυνομικές δυνάμεις  και ασθενοφόρα .Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Ali Yerlikaya ανακοίνωσε ότι  τουλάχιστον  4 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 38 τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Κάποιοι από τους τραυματίες, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα ιατρικά συνεργεία, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.Μετά την έκρηξη, ομάδες της αστυνομίας εκκένωσαν την οδό Istiklal και το τέμενος Ταξίμ έκλεισε. Εθεάθησαν επίσης ελικόπτερα να πραγματοποιούν εναέριες επιθεωρήσεις για λόγους ασφαλείας..Η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν ,






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]