[Κόσμος ]Κωνσταντινούπολη :Συνελήφθη ο άνθρωπος που άφησε τη βόμβα -6 νεκροί 81 τραυματίες εκ των οποίων 2 σοβαρά

 

νεότερη ενημέρωση 11.21
Στη δημοσιότητα έδωσαν τουρκικά ΜΜΕ τα στοιχεία του  ατόμου   που συνελήφθη για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη .Πρόκειται για την  23χρονη Ahlam Albashir, υπήκοος Συρίας, η ταυτότητα της οποίας αποκαλύφθηκε από την αστυνομία. Ομολόγησε κατά την ανάκρισή της ότι συνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση PKK. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «στην ανάκριση του ατόμου δήλωσε ότι εκπαιδεύτηκε ως ειδικός αξιωματικός πληροφοριών από την τρομοκρατική οργάνωση PKK/PYD/YPG και ότι εισήλθε παράνομα στη χώρα μας μέσω του Αφρίν για να αναλάβει δράση» όπως μεταδίδει το https://www.haberler.com.


Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού  ανακοίνωσε πως συνελήφθη   ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης στην οδό Beyoğlu Istiklal  στην Κωνσταντινούπολη .Πριν από αυτή τη σύλληψη  έγιναν 21 προσαγωγές .

Ο υπουργός δεν   διευκρίνισε αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα  και κατηγόρησε το PKK .Μέχρι στιγμής πάντως καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει  επίσημα την ευθύνη .Οπως μεταδίδει hurriyet.com.tr  από την επίθεση 6 άτομα έχασαν τη ζωή τους και   81 τραυματίστηκαν εκ των οποίων 2 σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]