ΕΜΔΥΔΑΣ Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας :Ενημερωτική εκδήλωση για το Ασφαλιστικό -Ιωάννινα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

 


Η ΕΜΔΥΔΑΣ Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας καλεί τα μέλη της σε Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει στα Γιάννενα  για το Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό των Μηχανικών και στην Πρέβεζα σε έκτακτη Συνέλευση - Εκδήλωση για το Ασφαλιστικό. 

Η Ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου  2022 το απόγευμα και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ – Τμήμα Ηπείρου (Αραβαντινού 6 – 8), στα Γιάννενα.


Ομιλητές θα είναι η κ. Στέλλα Βρακά, δικηγόρος και πρώην Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων με θέμα εισήγησης: «Οι όροι Ασφάλισης και Συνταξιοδότησης των Μηχανικών»


καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, κ. Δημήτρης Πετρόπουλος  με θέμα εισήγησης: «Πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την ασφάλιση των μηχανικών, Παραδείγματα Υπολογισμού Σύνταξης και Εφάπαξ».


 Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση




Στην  έκτακτη Συνέλευση - Εκδήλωση για το ασφαλιστικό την Παρασκευή 2/12/2022 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα «Θεοφάνειος» στην Πρέβεζα καλούμε τα μέλη της ΕΜΔΥΔΑΣ Η-Κ-Λ περιοχής Πρέβεζας και Λευκάδας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση για θεσμικά και οικονομικά θέματα του κλάδου μας


2. Ενημέρωση για ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά του κλάδου μας


ΟΜΙΛΗΤΕΣ:


Δημήτρης Πετρόπουλος, Πρόεδρος ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ


Στέλλα Βρακά, Δικηγόρος, πρώην Γεν. Γραμμ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]