Ιωάννινα:Live μετάδοση της παρέλασης -Χρόνια πολλά!Το μήνυμα του πρωθυπουργού

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΕΔΩ


Δείτε σε απευθείας μετάδοση την  παρέλαση στα Ιωάννινα για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940!

Χρόνια πολλά !!



O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την παρέλαση στο κέντρο των Ιωαννίνων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Η πατρίδα μας, ηλιόλουστη, υποδέχεται σήμερα την Εθνική μας εορτή.


Η καρδιά του Ελληνισμού χτυπά πάντα λίγο πιο δυνατά εδώ στα Γιάννενα, στο Καλπάκι, στην Ήπειρο. Γιατί εδώ, πριν από 82 χρόνια, αμυνθήκαμε απέναντι σε μια απρόκλητη επίθεση και η γενιά, αυτή η γενιά του ’40, έκανε το χρέος της απέναντι στην πατρίδα και απέναντι στην Ιστορία.


Το δικό μας χρέος είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, σε αυτά τα παιδιά που παρέλασαν σήμερα κρατώντας ψηλά την Ελληνική Σημαία, με χαμόγελο, με αισιοδοξία, με υπερηφάνεια, μια πατρίδα πιο ισχυρή, μια πατρίδα πιο ασφαλή, μια πατρίδα πιο ευημερούσα, μια πατρίδα πιο δίκαιη.


Είμαι απολύτως σίγουρος ότι αυτό θα το πετύχουμε. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».


Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, η οποία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, και παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Μπιζανομάχων, όπου κατέθεσε στεφάνι.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, επίσης, την έδρα της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και την έδρα της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]