Στον χάρτη των δυνατών συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες έβαλε τα Γιάννενα η Χαρά Δημητρούλα αθλήτρια ΜΜΑ του «Fight Gym Atrotos»


 Στον χάρτη των δυνατών συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες έβαλε τα Γιάννενα η Χαρά Δημητρούλα, αθλήτρια ΜΜΑ του «Fight Gym Atrotos», που έκλεισε συνεργασία με την εταιρεία management «360 Sport & Agency».

Η αθλήτρια του Στέφανου Αποστολάκη δίνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου τον πρώτο της αγώνα μετά την υπογραφή της συνεργασίας, συμμετέχοντας στη διοργάνωση ‘Hexagone MMA 5’ όπου θα αντιμετωπίσει την επίσης δυνατή Γαλλίδα αθλήτρια Stephanie Ielo Page.

Η Χαρά Δημητρούλα είναι η πρώτη αθλήτρια στην πόλη των Ιωαννίνων που κέντρισε το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών καθώς η πορεία που έχει διαγράψει στα μαχητικά αθλήματα εντυπωσίασε όσους ασχολούνται με τον χώρο. Η δυναμική αθλήτρια είναι τελειόφοιτη Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις σε αγώνες Muay Thai και Κick Βoxing ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί σε παγκόσμιο επίπεδο ως η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος Ιωαννίνων, που βρίσκεται δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης της πορείας,  της εύχεται καλή επιτυχία στον αγώνα και θα συνεχίσει να προωθεί αθλητές στα μεγάλα αθλητικά σαλόνια του κόσμου, όπως κάνει τα τελευταία 15 χρόνια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]