Απορρυπαντικό με σχεδόν διπλάσια τιμή στο σούπερ μάρκετ σε σχέση με τον μπακάλη!


 Σχεδόν σε διπλάσια τιμή βρήκε να πωλείται απορρυπαντικό σε σούπερ μάρκετ από ότι σε μπακάλικο της γειτονιάς καταναλωτής.

Ο κ. Αγαπητός μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Open “Aνοιχτή Επικοινωνία”. Όπως είπε, το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 πήγε να ψωνίσει από το σούπερ μάρκετ χαρτομάντηλα, αποσκληρυντικό, φακές και σοκολατάκια. Το συνολικό ποσό που έδωσε για τα ψώνια ήταν 21,37 ευρώ και στο ποσό αυτό συμπεριλαμβανόταν και το αποσκληρυντικό που κόστιζε 10, 07 ευρώ, συμπλήρωσε.


Γυρνώντας στο σπίτι η σύζυγος του ζήτησε να αγοράσει και τυρί, συνέχισε και πρόσθεσε πως βγήκε ξανά από το σπίτι για να πάει στο μπακάλικο της γειτονιάς τους προκειμένου να το αγοράσει. Μόλις έφτασε, μπήκε μέσα και διαπίστωσε πως το ίδιο αποσκληρυντικό που αγόρασε από το σούπερ μάρκετ, το παντοπωλείο το πουλούσε στην τιμή των 5,48 ευρώ και επεσήμανε πως μαζί με το τυρί αγόρασε και το απορρυπαντικό από το παντοπωλείο. Επίσης ανέφερε πως το απορρυπαντικό που αγόρασε από το σούπερ μάρκετ το επέστρεψε πίσω.


Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και οι αποδείξεις του αποσκληρυντικού από το σούπερ μάρκετ και το μπακάλικο 


Α.  Σούπερ μάρκετ


Β. Μπακάλικο 


Γιατί έγινε αυτή η αύξηση

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Open, η αύξηση ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι το παντοπωλείο είχε πολύ καιρό στα ράφια του το αποσκληρυντικό του πλυντηρίου και δεν ανανεώθηκε η τιμή του όπως συνέβη με  το σούπερ μάρκετ.

enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]